close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany al carrer Font Honrada de Barcelona

A l’empresa de reformes Grupo Inventia realitzem projectes per a reformes totals d’habitatge i també per a reformes parcials. És el cas de la feina que hem finalitzat al carrer Font Hornada de Barcelona. Ens hem encarregat d’actualitzar tots els aspectes d’una cambra de bany. Des de la substitució de lʻequipament sanitari fins a aplicar un nou disseny interior.

Ens disposem a comentar els detalls més destacats d´aquesta reforma de bany, tot i que abans compartim un vídeo amb els seus acabats. D’aquesta manera es poden apreciar amb detall les millores que hem introduït en aquest espai d’ús diari. També et convidem a seguir-nos a xarxes socials perquè puguis veure tots els treballs que hem acabat.

Nous sanitaris

Es tracta d’una cambra de bany de superfície àmplia i amb un espai que permet una bona mobilitat. Donades aquestes característiques s’ha treballat en un bany de tres peces que ofereixi una alta funcionalitat en tot moment. Ho hem aconseguit gràcies a la nostra experiència i la gran oferta que tenim a sanitaris.

Just a l’esquerra de l’entrada s’hi ubica el nou lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat. Té dos calaixos que permeten una organització correcta de tot tipus de productes d’higiene. Al costat s’ha col·locat una prestatgeria en forma d’escala amb què s’aconsegueix una imatge molt moderna i més espai d’emmagatzematge.

Seguint cap a la dreta s’ha col·locat un vàter que es presenta amb línies moderna i imatge clàssica. Està ancorat a terra i té la cisterna a l’esquena. Un detall pràctic d´aquesta reforma de bany és que a la paret del fons s´han generat prestatgeries d´obra. Així, també es poden tenir ben organitzades les tovalloles o altres productes d’higiene.

El costat dret ha estat destinat a la zona d’aigües. S’hi ha instal·lat un plat de dutxa rectangular protegit per unes mampares de portes corredisses. Un detall important és que les mampares són transparents i no resten espai visual a la cambra de bany. A més dels elements esmentats també s’ha col·locat un mirall de bany just a sobre del lavabo.

Disseny interior de bany

El nou equipament sanitari en aquesta reforma de bany a Barcelona és perfecte i molt funcional. Per arrodonir-ho també ens hem encarregat d´aplicar un nou disseny de bany. Després d’escoltar les necessitats i els gustos dels propietaris hem aplicat un interiorisme contemporani amb tons neutres.

L’objectiu és aconseguir un espai que generi lluminositat i amplitud visual. D’aquesta manera hem generat un ambient fresc i molt agradable per a un espai que es fa servir cada dia. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de tonalitat beix que permeten que la llum flueixi de manera correcta.

Les rajoles del nou paviment de bany són de color molt semblant i generen un disseny homogeni i agradable. Per a les parets de la dutxa s’ha utilitzat un enrajolat amb rajoles tipus mosaic que s’integren perfectament a tot el conjunt. Per la seva banda, el mobiliari com el moble de bany o la prestatgeria són de color blanc.

Pressupost de reforma de bany

Elaborem el teu projecte de reforma de bany de manera personalitzada ia la mida de les teves necessitats. Si vols sol·licitar-ho pots fer-ho trucant al 93 209 97 17. En menys d’una setmana ho tindrem llest i t’ho lliurarem juntament amb un pressupost detallat. Tots dos sense cap compromís.