close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany a El Prat de Llobregat

A l’empresa de reformes Grupo Inventia oferim projectes tant de rehabilitació total com parcial. Ja es a Barcelona ciutat o en localitats de les rodalies. En aquesta ocasió ens hem encarregat d’una reforma de bany a El Prat de Llobregat. El nostre equip d’interiorisme ha dissenyat un projecte que el nostre equip d’obra s’ha encarregat de convertir en realitat.

Disposem d’un ampli catàleg d’elements per a reformes de banys, de manera que és molt senzill aconseguir allò que vols. A més oferim una relació qualitat-preu que s’adapta a qualsevol pressupost i a tot tipus d’estils decoratius. Abans de repassar les millores introduïdes en aquesta reforma de bany compartim un vídeo amb els seus acabats generals. Pots veure més treballs realitzats al nostre canal de Youtube.

Nous sanitaris

En la gran majoria de reformes de cambra de bany que realitzem a Grupo Inventia es renova completament l’equipament sanitari. Treballem amb els millors distribuïdors i oferim peces sanitàries de qualitat contrastada. En aquest cas s’ha optat per una reforma de bany funcional de tres peces.

D’aquesta manera ens trobem amb un nou lavabo flotant d’un si i amb moble d’emmagatzematge a la part inferior. Amb els dos calaixos disponibles s’assegura una organització perfecta i es poden emmagatzemar tot tipus de productes de bany. El moble escollit té acabats en color negre i combina amb altres elements. Per exemple un armari vertical ancorat a la paret, el seca tovalloles elèctric i les aixetes.

Just al seu costat tenim el vàter. Aquest es presenta amb unes línies arrodonides modernes que encaixen molt bé en la imatge global d’aquesta reforma de bany. En el fons de l’estança s’ha col·locat el nou plat de dutxa. És ampli i compta amb tancaments de mampares de portes corredisses. Les guies són de color negre i els seus vidres opacs.

Nou disseny de bany

Altres punt important en aquesta reforma de bany a El Prat de Llobregat és el nou disseny interior que s’ha aplicat en l’estança. Gràcies a això la imatge s’ha renovat completament utilitzant elements moderns i també restaurant alguns originals. La paret de la part dreta s’ha enrajolat amb rajoles de color gris, les mateixes que s’han utilitzat per al paviment.

Així s’ha aconseguit un ambient molt agradable i adequat tant per al dia a dia com per als moments més relaxats. Per la seva part la paret de la dreta, on s’ubiquen lavabo i inodor, presenta un acabat diferent. En aquest cas s’ha optat per rajoles tipus terratzo. Combinen molt bé amb la resta de colors i aporten color a aquesta reforma de bany.

Com hem esmentat hi ha alguns elements que s’han restaurat. El més destacat és el sostre, en què s’ha mantingut la volta catalana original. La personalitat que aporta el maó vist en aquesta reforma de bany a El Prat de Llobregat és fantàstica i s’aconsegueix un punt de disseny industrial.

Reforma de bany

Els professionals de Grupo Inventia t’assessoraran en tot moment i treballaran per aconseguir tot el que vulguis en la teva reforma de bany. Quan contactis amb nosaltres rebràs el teu projecte i pressupost de reforma de bany gratis i sense compromís. Pots sol·licitar-los trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari que tenim disponible a la nostra web.