close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany i interiors a Barcelona: Av. Diagonal

Un nou projecte de reforma a Barcelona ens apropa a l’Avinguda Diagonal. Ens hem encarregat de millorar la imatge interior d’un habitatge i també de fer la reforma de bany. Ara aquest pis es presenta amb una imatge moderna i disposa d’un espai de neteja funcional i totalment equipat.

Gràcies al nostre catàleg podem adaptar-nos a tota mena de necessitats per fer una reforma. A més, el nostre equip de professionals us assessora durant tot el procés perquè sempre pugueu escollir entre diverses opcions. Totes les nostres reformes integrals les compartim a xarxes socials perquè puguis veure la nostra manera de treballar. Els acabats d’aquesta reforma a l’Avinguda Diagonal els podeu veure al següent vídeo.

Cambra de bany funcional

Un dels espais que hem renovat completament és la cambra de bany. En aquest espai de neteja hi havíem d’aplicar millores tant a la imatge com a l’equipament. Ara té un disseny modern i unes peces sanitàries que ofereixen les millors prestacions. També hem aplicat altres elements que potencien aquesta cambra de bany.

Entre les novetats de l’equipament sanitari tenim un lavabo flotant amb moble de dos calaixos. D’aquesta manera podem assegurar una perfecta organització per als productes d’higiene. Com a complement, també hem ancorat un armari vertical que amplia l’emmagatzematge de la cambra de bany.

Inodor i dutxa

Just davant hem col·locat el nou vàter. És una peça sanitària de línies clàssiques i que té la cisterna a l’esquena. Els nous sanitaris es completen amb la zona daigües. Per això hem instal·lat una dutxa de resina de color blanc i de forma rectangular. Aquest espai és ampli i còmode per poder-se fer servir en qualsevol moment.

Alhora, també hem col·locat un mirall de bany retroil·luminat. Està situat sobre el lavabo i, a més de la funció principal, també és un altre punt d’il·luminació del bany.

Disseny de bany

A aquest nou equipament sanitari us acompanya un nou disseny interior. L’objectiu és generar un espai agradable per a ús diari. Tant les parets com el terra els hem enrajolat amb rajoles de color gris. En tots dos casos hem fet servir el mateix color per tapar les juntes i aconseguir una imatge lineal.

Gràcies a això hem potenciat l’amplitud visual de la cambra de bany. Aquest punt augmenta amb el contrast del sostre de color blanc. A més, es tracta d’un disseny d’estil neutre que contribueix a generar més lluminositat. També hem afegit altres acabats com els de fusta, presents al nou mobiliari de bany.

Pressupost de reforma de bany a Barcelona

Tot i que la reforma de bany ha estat el principal, també hem realitzat altres millores en aquest pis. Ens hem encarregat de pintar totes les parets de color blanc. Així aconseguim aprofitar al màxim la llum natural creant espais lluminosos. També hem canviat els sòcols, passant de fusta a blancs, i hem polit el terra de parquet.

Si vols millorar algun aspecte de la teva llar, truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma sense cap compromís.