close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de casa i interiorisme a Vallirana

A l’empresa de reformes Grupo Inventia oferim els nostres serveis tant a la ciutat de Barcelona com a localitats de les rodalies. De fet, per dur a terme aquest nou projecte de reforma de casa i interiorisme els nostres professionals s’han desplaçat al municipi de Vallirana. En base a les necessitats dels propietaris, ens hem encarregat de millorar l’habitatge del tot.

Gràcies a la nostra oferta i versatilitat en reformes integrals ens hem pogut adaptar a l’estil requerit i aplicar-ho de manera professional. El nostre departament d’interiorisme s’ha encarregat de plasmar-lo en uns dissenys 3D i el nostre equip d’obra l’ha convertit en realitat. Ara tant la imatge com l’equipament d´aquesta casa a Vallirana són moderns i actuals.

Totes les millores que hem dut a terme en aquesta reforma de casa es poden veure al següent vídeo. En aquest cas ens hem encarregat d’aplicar un nou disseny interior, renovar una cambra de bany i fer treballs de pintura i canvi de terra, entre d’altres. Per veure més reformes acabades pots seguir-nos a les nostres xarxes socials que actualitzem diàriament amb nou contingut.

Interiorisme modern

Un dels punts principals a millorar en aquesta reforma de casa era l’aspecte d’interiorisme. Els nostres projectes són personalitzats i els fan les nostres expertes interioristes a Barcelona. Tenint en compte les necessitats dels propietaris elaborem un plànol de planta i uns renders 3D que lliurem sense cap compromís al costat del pressupost.

En aquesta casa, s’ha volgut aprofitar al màxim la llum natural de l’exterior. L’objectiu és generar espais molt lluminosos i visualment amplis. Per a una casa daquestes característiques són detalls molt importants per aconseguir una nova llar. D’aquesta manera, la majoria de parets s’han pintat de color blanc.

És un to perfecte perquè la llum pugui recórrer la casa amb molta fluïdesa. Al costat d’aquest color blanc destaca el nou terra de rajoles de color gris. Aquest combina molt bé amb els nous marcs de les finestres col·locades als dormitoris. També s’han col·locat noves portes de color blanc. Són una opció ideal si volem imprimir un interiorisme modern a casa nostra.

Nova cambra de bany

Un altre dels aspectes que ens hem encarregat de canviar en aquesta reforma de casa és la cambra de bany. S’hi treballa tant en la millora de la imatge com en la instal·lació d’un equipament sanitari modern i funcional. El nostre catàleg en reformes de banys en ampli i variat per poder treballar amb tots els estils i gustos personals.

Per a la nova imatge d’aquesta cambra de bany s´ha apostat per un disseny interior contemporani aplicant tonalitats neutres. D’aquesta manera, s’ha aconseguit un espai que genera un ambient acollidor i fresc. La cambra de bany s’utilitza diàriament i ha de presentar un clima agradable tant al dia a dia com en moments més relaxats.

D’aquesta manera les parets s’han enrajolat amb rajoles beige. També s’han aplicat unes textures en un petit tram de les parets del lavabo i del vàter. Les rajoles del paviment segueixen la línia de color general per crear una imatge homogènia amb detalls de color. Aquests es poden veure al moble del lavabo d’acabat en fusta o al marc negre de les mampares.

Sanitaris funcionals

A més de modernitzar la imatge d’aquesta reforma de bany també s’hi han instal·lat noves peces sanitàries. A la dreta s’ha col·locat el rentat que té l’aigüera i un tram de taulell. A la part inferior també disposa de dos calaixos per a l’emmagatzematge. Just al davant s’ha col·locat el nou vàter de línies modernes.

Ja a la zona del fons d’aquesta cambra de bany s’hi ubica la zona d’aigües. En aquesta ocasió s’ha col·locat un plat de dutxa arran de terra protegit amb mampares de portes benes. Igual que al lavabo la seva aixeta és de color negre mat i aporta un punt diferencial i elegant. Gràcies a aquests nous sanitaris la cambra de bany es presenta com un espai altament funcional.

Reforma de casa

En línies generals ens hem aconseguit actualitzar aquesta casa de Vallirana fins a convertir-la en una veritable llar. A més del que hem esmentat també s’han moblat diversos dormitoris amb la col·locació de nous llits i armaris. De la mateixa manera, també s’han restaurat les escales interiors que connecten les plantes de la casa. Ara a més de boniques són segures i compleixen les normatives vigents de construcció.

Si vols renovar alguna part de casa teva o realitzar una reforma integral pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Preparem el teu projecte i t’ho lliurem sense cap compromís juntament amb un pressupost de reforma detallat i ajustat a les teves necessitats.