close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de casa a Vilanova del Vallès

A Grupo Inventia ens hem encarregat de dur a terme una reforma de casa a Vilanova del Vallès. Com sempre hem dit, a més de treballar a Barcelona ciutat, també ens desplacem a localitats de les rodalies. Es tracta d’una reforma de casa completa que ha unit treballs de disseny d’interiors més la renovació d’instal·lacions i equipament en totes les estances.

Us presentem els acabats d’aquesta reforma de casa a Vilanova del Vallès en el següent vídeo. En el nostre canal de Youtube també podeu veure tots els treballs que hem finalitzat i alguns vídeos corporatius en els que vam mostrar el senzill que és sol·licitar el teu pressupost de reforma.

Disseny interior

Un dels objectius en aquesta reforma de casa era la de rejovenir la imatge de les seves estances. Per això el nostre departament de disseny interior ha preparat un projecte molt complet en baso a un estil decoratiu contemporani. Així s’han aconseguit espais amb un ambient molt acollidor i de generar sensació d’amplitud i lluminositat.

En estances comunes com la sala d’estar, el menjador o els passadissos, les parets s’han pintat de blanc. En alguns dormitoris també s’ha utilitzat un suau to de beige. Combinant aquestes tonalitats amb la llum natural s’han aconseguit estances amb una imatge molt agradable. Una altra millora en aquesta reforma de casa és el paviment. Per a la nova superfície s’ha escollit un terra de parquet en tons mitjans de fusta.

Cuina lineal

La cuina s’ubica en una estança independent i està distribuïda de forma lineal. A l’extrem de la dreta s’ha disposat un buit a mida per encastar la nevera. Seguidament neix una allargada taulell equipada amb un ampli pica i una placa de cocció. Ja a l’extrem esquerre ens trobem amb el forn i el microones.

A la cuina se segueix la línia decorativa general d’aquesta reforma de casa. S’ha utilitzat el mateix terra de parquet i el moble de cuina també presenta els mateixos acabats en tons mitjans de fusta. Tot això en la part inferior del taulell de cuina, que disposa de diversos calaixos i armaris que generen una àmplia capacitat d’emmagatzematge.

Banys renovats

En aquesta reforma de casa a Vilanova s’han renovat completament una cambra de bany i un lavabo. Ara tots dos estan a punt per garantir les millors prestacions en el seu ús. El bany principal compta amb un lavabo, un vàter i una àmplia dutxa. Per la seva banda, la neteja funciona com un espai extra aportant un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat i un vàter.

Quant a la seva nova imatge, les parets s’han enrajolat a mitja altura amb rajoles tipus metro de color blanc. La resta de paret fins arribar a el sostre s’ha pintat de beige. En ambdues renovacions de bany s’ha col·locat un paviment tipus hidràulic. Una excel·lent opció tant a nivell visual com pràctic, ja que és una superfície que es manté bé.

Reformes de cases

A Grupo Inventia elaborem complets projectes de reforma de casa i pisos. Comptem amb professionals amb àmplia experiència en el sector i garantim el millor resultats. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense cap compromís trucant al 93 209 97 17.