close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Villarroel de Barcelona

Ens hem encarregat de renovar i millorar una cuina al carrer de Villarroel de Barcelona. Com a empresa de reformes integrals sabem que la cuina és un espai vital a totes les llars. La fem servir cada dia i ha de ser funcional per poder obtenir-ne el màxim partit. Per això disposem d’un equip especialitzat en reformes de cuines.

D’aquesta manera la nostra oferta a noves cuines s’adapta a totes les necessitats i estils decoratius. Treballem amb materials de qualitat i proveïdors de confiança per assegurar els millors acabats a la teva reforma de cuina. El nostre objectiu és que gaudeixis de la teva nova cuina des del primer dia i per molts anys.

Per repassar bé el resultat d’aquesta reforma de cuina a Barcelona compartim els seus acabats al vídeo següent. A les nostres xarxes socials compartim tots els projectes que realitzem. Segueix-nos per conèixer la nostra manera de treballar i contactar amb nosaltres de forma directa sense cap compromís.

Cuina lineal

Aquesta cuina s’ubica en un espai propi i ens hem adaptat a la superfície per escollir la millor distribució de cuina. Es compon de dues zones i lespai principal té una distribució de cuina lineal. Disposa d’un taulell de cuina i de capacitat d’emmagatzematge tant a la part superior com inferior.

El taulell ofereix superfície de suport i de treball. A més, està equipada amb una pica d’un sinus i una cuina de tres fogons. A la part inferior s’han deixat buits a mida per integrar altres electrodomèstics. Concretament hem instal·lat un rentaplats i el forn.

D’altra banda, el microones s’ha integrat als armaris superiors de la cuina. La nevera es pot col·locar al segon moble col·locat a la dreta de la cuina. És un moble de cuina que amplia la capacitat d’emmagatzematge a la cuina. També disposa d’un taulell que genera més superfície de suport.

Disseny de cuina

A més a més del nou equipament i de la distribució també hem millorat la imatge d’aquesta reforma de cuina. Ens hem encarregat d’aplicar un disseny interior contemporani amb acabats de fusta i rajoles bisellades de color blanc i verd. D’aquesta manera, s’ha generat un espai lluminós i visualment ampli.

El moble de cuina combina portes de color blanc a la part inferior i acabats en fusta als armaris alts. La mateixa imatge es repeteix al segon moble de cuina destinat a poder col·locar petits electrodomèstics. La nova imatge es potencia més gràcies a la llum indirecta que s’ha instal·lat als armaris de cuina i que il·luminen tot el taulell.

Una altra novetat d’aquesta reforma de cuina a Barcelona és el terra. Ens hem encarregat de treure el paviment original i de col·locar un nou terra d’estil hidràulic. A més de potenciar la imatge contemporània que volies dota la cuina de molta personalitat. En línies generals hem aconseguit un espai funcional i amb una mobilitat excel·lent.

Pressupost de reforma de cuina

Si heu arribat el moment de posar al dia a la vostra cuina podeu contactar amb nosaltres i sol·licitar un projecte personalitzat. T’ho lliurarem juntament amb un pressupost de reforma de cuina detallat i ajustat a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17.