close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Arquitecte Millàs de Barcelona

Nova reforma parcial d’habitatge finalitzada amb gran resultat. A Grupo Inventia ens vam encarregar de dur a terme una reforma de cuina al carrer Arquitecte Millàs de la ciutat de Barcelona. En ella, l’equip d’obra va plasmar perfectament el projecte inicial realitzat pel nostre departament d’interiorisme.

Es tracta d’una reforma de cuina molt completa. S’hi van dur a terme millores en la imatge, la distribució i l’equipament. La cuina és una de les estances més utilitzades en totes les llars i en Grupo Inventia vam aconseguir renovar una que ara ofereix les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús.

Distribució i electrodomèstics de cuina

La cuina s’ubica en una estança pròpia, àmplia i de superfície rectangular. S’hi va utilitzar una distribució de cuina lineal. Aquesta era la millor opció per aprofitar al màxim l’espai disponible.

El moble de cuina se situa a l’esquerra de l’estança. En el primer extrem es van encastar diversos electrodomèstics. Concretament una nevera, un forn i un microones. Tots aquests electrodomèstics tenen acabats d’acer inoxidable. Seguidament neix una allargat taulell de cuina que arriba fins a l’altre extrem de l’estança.

Sobre aquest es van instal·lar una placa vitroceràmica i una pica individual. Aquesta zona compta amb una àmplia capacitat d’emmagatzematge. Tant en la part inferior com superior del taulell, la cuina disposa de diversos calaixos i armaris per poder organitzar i emmagatzemar tota mena de productes de cuina.

Disseny de cuina

Per a la nova imatge de cuina es va apostar pels tons neutres. L’objectiu d’això era aconseguir generar major sensació de lluminositat i amplitud a l’estança. El color blanc és el predominant, utilitzant-se en les parets i en la part inferior del moble de cuina. Això permet introduir altres acabats, com el color gris del paviment o l’acabat en fusta dels armaris de cuina situats sobre el taulell de cuina.

Reforma de cuina a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els especialistes indicats perquè la teva reforma de cuina sigui perfecta. Per consultar qualsevol dels nostres serveis, tan sols has de contactar amb nosaltres.