close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Barcelona: carrer Comandante Benítez

Nou treball de reforma a Barcelona, ​​concretament una reforma de cuina al carrer Comandante Benítez. Ara disposa dels elements necessaris per fer front a les necessitats actuals. Ens hem encarregat de millorar completament tant el disseny de la cuina com les seves instal·lacions.

Com a empresa de reformes oferim projectes per a reformes integrals i parcials. En aquest segon àmbit, les reformes de cuines són les grans protagonistes. Sabem que la cuina és un espai important a totes les llars i ens hi hem especialitzat. Disposem d´un catàleg ampli i variat que s´adapta a qualsevol estil decoratiu i pressupost.

Els acabats d’aquesta reforma de cuina a Barcelona els presentem al vídeo següent que també hem compartit a Youtube. Per conèixer els resultats de la nostra feina i altres projectes finalitzats et convidem a seguir-nos a les xarxes socials. Les actualitzem diàriament amb contingut real i propi.

Cuina a U

Aquesta reforma de cuina és de concepte obert i té una distribució en forma d’U. D’aquesta manera s’ajusta a les necessitats dels propietaris i es presenta com un espai que permet una excel·lent mobilitat. A més, cada element nou s’ubica al lloc indicat per oferir més funcionalitat.

El costat esquerre l’ocupa un taulell molt allargat que ofereix superfície de suport i de treball. S’ha equipat amb una pica d’un sinus i una placa de cocció de tres fogons. Alhora disposa d’una gran capacitat d’emmagatzematge, ja que s’han col·locat calaixos i armaris a la zona inferior i superior del taulell.

El moble de cuina continua a la zona central i té buits a mida per col·locar els nous electrodomèstics. Concretament es poden col·locar una nevera, un forn, un microones i també una rentadora. A la part dreta s’ha instal·lat una barra de cuina que genera un espai ideal per a menjars distesos.

Disseny de cuina

A més de renovar tot l’apartat d’instal·lacions i electrodomèstics, també s’ha aplicat una nova imatge en aquesta cuina a Barcelona. Com que és de concepte obert s’ha mantingut un disseny que encaixa amb la imatge global de la resta de l’habitatge. En aquest cas respon a un interiorisme contemporani.

S’ha utilitzat un moble de cuina blanc a la zona inferior i també als taulells i la barra de cuina. D’aquesta manera, es genera un espai molt lluminós i visualment ampli. Per als armaris superiors s’ha escollit un acabat de fusta que combina amb el nou terra de cuina. S’ha instal·lat un terra de parquet en tons de fusta natural.

En línies generals s’ha aconseguit una cuina molt funcional i perfectament integrada a la imatge general de l’habitatge. Ara teniu un equipament de primera i una distribució de cuina altament funcional. També s’ha millorat la instal·lació lumínica amb diverses llums d’ull de bou.

Pressupost de reforma de cuina

Som una empresa de reformes versàtil i podem adaptar-nos a totes les necessitats i ajustar-nos al teu pressupost. En tots els casos oferim materials de qualitat contrastada i de proveïdors de confiança i llarg recorregut al mercat. Per sol·licitar el teu pressupost de reforma pots trucar-nos al 93 209 97 17. En pocs dies el tindrem llest i t’ho lliurarem sense compromís.