close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a carrer Acàcies de Barcelona

Un dels nostres treballs recents ens porta fins al carrer Acàcies de Barcelona. Ens hem encarregat de dur a terme la reforma de cuina d’aquest habitatge. A Grupo Inventia elaborem projectes tant per a reformes totals com parcials. Per això comptem amb professionals especialitzats en cada estança de la llar.

Abans d’exposar els detalls i millores d’aquesta reforma de cuina compartim un vídeo amb els seus acabats generals. En el nostre canal de Youtube pots veure altres treballs realitzats, tant reformes de cuines com de bany o integrals. Som una empresa versàtil i ens adaptem a tots els estils i pressupostos sense renunciar a la millor qualitat.

Distribució i equipament de cuina

La cuina s’ubica en un espai propi i independent a la resta de l’habitatge. Es tracta d’una estança de grans dimensions que ofereix una mobilitat perfecta. Per això s’ha optat per que aquesta reforma de cuina a Barcelona compti amb un moble de cuina a L. La part central és allargada i ofereix una àmplia superfície de suport i de treball, a més d’estar equipada amb una placa de cocció de cinc fogons.

Una altra millora en aquesta reforma de cuina a l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. A la part central compta amb calaixos i armaris tant en la part inferior com superior del taulell de cuina. A la dreta se situa un segon tram equipat amb una pica. Per la seva banda els electrodomèstics estan integrats en un moble de cuina situat a la part esquerra. Es componen de nevera, forn i microones.

Disseny de cuina

A més de el nou equipament i distribució també ens hem encarregat de renovar la imatge d’aquesta cuina. A Grupo Inventia disposem d’una àmplia varietat d’opcions en mobiliari i acabats per la teva reforma de cuina. Per a aquest treball s’ha optat per un interiorisme de imatge moderna amb protagonisme dels tons neutres. S’ha aconseguit generar un espai lluminós i ampli.

Les parets de la cuina s’han pintat de color blanc. A joc amb elles s’ha col·locat la part inferior del moble de cuina i els taulells. Els armaris ancorats a la part superior presenten acabats en tons mitjans de fusta. Destaquen i s’integren perfectament en la nova imatge de la cuina. Finalment el paviment són rajoles de gres en to beige. Un encert a nivell visual i pràctic, ja que és un material resistent i durador.

Reforma de cuina a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs que el teu reforma de cuina tingui tot allò que necessites. Vam elaborar un projecte personalitzat en base als teus gustos i necessitats que et lliurem sense cap compromís. Pots sol·licitar-trucant al 93 209 97 17 o omplint aquesta fitxa de contacte.