close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Nicaragua de Barcelona

A més de dur a terme treball de renovacions completes d’habitatge, a Grupo Inventia també ens encarreguem de projectes de reforma de cuina a Barcelona. Com en aquest cas en el qual ens vam desplaçar fins al carrer Nicaragua per realitzar una completa reforma de cuina. Preparem un projecte a mida per millorar tant el disseny interior com l’equipament.

Abans de repassar les millores realitzades en aquesta nova reforma de cuina, vam compartir un vídeo en què mostrem els acabats generals. Per per veure més reformes integrals o parcials realitzades per l’equip de Grupo Inventia, pots visitar el nostre canal de Youtube.

Nou equipament

Es tracta d’una reforma de cuina situada en una estança pròpia. Per a la nova disposició dels seus elements s’ha escollit una distribució a dos fronts. Es tracta d’un espai ampli que compta amb un equipament complet i disposat d’una manera molt funcional. Tant a dreta com a esquerra hi ha un taulell. Aquestes aporten una àmplia superfície de suport i de treball. A l’esquerra es va col·locar la pica i en la dreta la placa de cocció.

Una millora més en aquesta reforma de cuina ha estat l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. Tant en la part inferior com superior de les taulells s’ubiquen armaris i calaixos. D’aquesta manera poden organitzar-se tot tipus d’elements de cuina si restar espai visual a l’estança. En els extrems de la part de el fons es van encastar els electrodomèstics. En aquesta reforma de cuina es va apostar per nevera a una banda i forn més microones en l’altre.

Nova imatge

Com no podia ser d’una altra manera, aquesta reforma de cuina a Barcelona també va implicar una millora en la seva imatge. El nostre departament d’interiorisme ha treballat en un disseny contemporani i contribueixi a generar lluminositat i amplitud. S’ha aconseguit gràcies a utilitzar tons neutres, tant en el mobiliari com en pintura i paviment.

Per a la part inferior del moble de cuina es va apostar pel color blanc. Els armaris superiors s’ha escollit un acabat en tons mitjans de fusta. Una elecció molt encertada per a la reforma de cuina i que combina amb la resta d’elements. Per exemple amb els taulells beige i el paviment de gres gris. Sense cap dubte una reforma de cuina renovada per complet i llista per oferir les millors prestacions en el seu ús.

Reformes de cuines a Barcelona

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals de el sector de les reformes de cuines a Barcelona. Per sol·licitar el teu pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest senzill formulari.