close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina i bany al carrer Comas i Solà de Sant Cugat

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia ens hem desplaçat fins al carrer Comas i Solà de Sant Cugat de Vallès per dur a terme una nova feina. En aquesta ocasió ens hem encarregat d’una reforma de cuina i de bany. Com ja hem esmentat en diverses ocasions treballem tant a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies.

Abans de començar a detallar les millores realitzades en aquesta reforma de cuina i bany compartim un vídeo. En ell es poden apreciar els acabats generals aconseguits en les dues estances. Si estàs pensant en fer una reforma de cuina, bany o integral en la teva llar pots veure més treballs finalitzats al nostre canal de Youtube. Et convidem a seguir-nos i comprovar la qualitat dels nostres treballs.

Reforma de cuina

Ens trobem amb una reforma de cuina que s’ubica en una estada pròpia. Es tracta d’un espai ampli i que s’ha distribuït a dos fronts. Ara la cuina ofereix una mobilitat perfecta i cada nou element està situat en una posició perfecta. Els nostres experts en reformes de cuines t’assessoren en tot moment i et mostren que materials i acabats encaixen millor amb el teu estil.

Als costats de l’entrada a la cuina s’han encastat dels nous electrodomèstics. A l’esquerra el forn i el microones i a la dreta la nevera. En aquesta reforma de cuina s’ha optat per electrodomèstics amb acabat en acer inoxidable. Seguidament en cada cas neix un taulell que arriba fins a l’altre extrem de l’estada.

Sobre el taulell de la banda esquerra s’han col·locat una pica doble i una placa vitroceràmica. Per la seva banda el taulell de la banda dreta funciona com a superfície de suport i de treball. En tots dos fronts d’aquesta reforma de cuina també hi ha espai per a diversos calaixos i armaris. Així s’aconsegueix una capacitat d’emmagatzematge excel·lent.

Reforma de bany

A l’igual que la reforma de cuina el bany també ha vist millorada tant la seva imatge com el seu equipament sanitari. Pel que fa a el disseny s’ha escollit un estil contemporani en què els tons neutres tenen molt protagonisme. Així s’aconsegueix un ambient agradable que és perfecte per a una estada d’ús diari.

La majoria de parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beige. Queda una estança molt lluminosa. Per a la paret de la dutxa s’ha optat per unes rajoles de tons beige i gris amb dibuixos en rombe. Aquesta zona aporta color i dinamisme a l’estança i combina perfectament amb el terra de gres de color gris col·locat.

Pel que fa a l’equipament sanitari s’ha optat per un bany de tres peces. Una d’elles és el lavabo, rodó i col·locat sobre un moble de bany amb dos calaixos i acabats en fusta. Completen aquesta reforma de bany un vàter i un plat de dutxa. També s’ha volgut dotar l’estada de major capacitat d’emmagatzematge. En aquest cas s’ha ancorat un armari rectangular amb acabats en fusta igual que el moble de bany.

Reformes integrals a Sant Cugat de Vallès

A Grupo Inventia comptem amb l’equip de professionals adequat perquè la renovació de la teva llar sigui un èxit. El nostre equip està format per experts en reformes de cuines, banys, interiorisme o qualificats caps d’obra. Per sol·licitar el teu pressupost, que et lliurem gratis i sense compromís. Pots omplir aquest formulari o trucar-nos al 93 209 97 17.