close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina lineal al carrer Villarroel de Barcelona

Hem finalitzat una nova feina de reforma de cuina a Barcelona. És una renovació parcial d’habitatge per millorar un dels espais més importants. La cuina és una zona dús diari que ha de presentar les millors condicions en tot moment. Una cuina moderna i funcional marca la diferència en una llar.

Com a empresa de reformes disposem de tot allò necessari per millorar i actualitzar cada espai d’una llar. Sabem que la cuina és fonamental i tenim un catàleg que s’adapta a totes les necessitats. Personalitzem el teu projecte i ens ajustem al teu pressupost fins aconseguir la millor cuina per casa teva.

Al vídeo següent compartim el resultat d’aquesta reforma de cuina al carrer Villarroel. Un resultat perfecte per a una llar contemporani i funcional. Segueix-nos a xarxes socials per conèixer tots els nostres projectes de primera mà. Actualitzem amb contingut propi i real cada dia.

Tancament de cuina

Es tracta d´una cuina que ocupa el seu propi espai i que s´ha separat amb uns tancaments de vidre. Hi ha paret fins a mitja alçada ia partir d’aquí hem col·locat uns vidres. La porta d’accés és xai i totalment de vidre. D’aquesta manera, la cuina queda connectada visualment amb la resta de l’habitatge.

Aquesta reforma de cuina té una imatge moderna i amb molta personalitat. Les parets a mitja alçada l’hem enrajolat amb rajoles tipus metro de color blanc. Un element amb què s’aconsegueix generar més lluminositat. L’acompanya un nou terra de cuina d’estil hidràulic.

Per la seva banda el moble de cuina combina el color blanc a la part inferior i els acabats de fusta a la superior. Un disseny de cuina personalitzat i que potencia la vitalitat en un espai molt funcional. A més de la nova imatge hem treballat en la distribució, l’equipament i altres millores.

Nous electrodomèstics

Com hem dit, una altra de les millores d’aquesta reforma de cuina lineal és haver instal·lat nous electrodomèstics. Sobre el taulell principal s’ha disposat una pica d’un sinus i s’ha instal·lat una cuina de tres fogons. L’acompanya una campana extractora que queda camuflada als armaris de cuina.

Hem aprofitat la part inferior per disposar uns buits a mida en què hem col·locat el rentaplats i el forn. Aquest últim queda just a sota de la placa de cocció. A aquesta cuina lineal li acompanya un espai d’emmagatzematge amb un taulell i una prestatgeria. Una zona perfecta per col·locar elements de cuina i petits electrodomèstics com el microones.

Per a la nevera també s’ha creat un lloc a mida per quedar integrada al conjunt de la reforma de cuina. Tots els electrodomèstics tenen un acabat d’acer inoxidable que s’integra molt bé a la nova imatge de la cuina. En línies generals ha quedat una cuina moderna i funcional llesta per utilitzar-se des del primer dia.

Pressupost de reforma de cuina

Ens encarreguem de la teva reforma de cuina a Barcelona i rodalies millorant-ne el disseny i l’equipament. Tenim tot el necessari perquè la teva cuina ofereixi les millors prestacions. Elaborem un pressupost personalitzat i sense compromís. Pots sol·licitar-ho trucant al 93 209 97 17.