close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Polinyà

Ens hem desplaçat fins a la localitat de Polinyà per fer una completa reforma de cuina. Es tracta d’un espai vital a una llar i ens hem encarregat d’adequar-la per oferir les millors prestacions en el seu ús. Ara disposa d´un nou mobiliari i electrodomèstics funcionals.

Les nostres reformes de cuines es caracteritzen per ser una renovació completa. Disposem d´un catàleg d´opcions molt variat per poder-nos adaptar a qualsevol demanda dels propietaris. Alhora els professionals del nostre equip tenen una llarga experiència en tot tipus de reformes.

Mostrem les millores d’aquesta reforma de cuina a Polinyà al següent vídeo. Cada detall és tingut en compte, tant al nou disseny com al nou equipament. Segueix-nos en xarxes socials per conèixer més feines que hem acabat. Les actualitzem amb contingut propi i real cada dia.

Cuina en L

La cuina s’ubica en un espai propi i independent, tot i que té una obertura a la paret que la connecta al menjador. Per a la nova distribució s’ha escollit una forma de L, ja que és la que s’adapta millor a les dimensions de la cuina. D’aquesta manera hem aconseguit generar més llibertat de moviment.

A l’extrem de la dreta s’han col·locat alguns dels nous electrodomèstics. Concretament la nevera, el forn i el microones. Tot seguit neix un taulell equipat amb una placa vitroceràmica. Alhora, compta amb capacitat d’emmagatzematge tant a la part inferior com superior.

El taulell torça cap a l’esquerra i apareix un segon tram de taulell que està equipat amb l’aigüera. En aquest cas només disposa d’emmagatzematge a la part inferior, on també s’ha integrat un rentaplats. Amb totes aquestes millores en distribució i equipament, hem aconseguit una cuina 100% funcional.

Disseny de cuina

Una altra de les millores d’aquesta reforma de cuina és la millora en el disseny interior i mobiliari. Com a empresa dʻinteriorisme comptem amb un departament especialitzat i amb la versatilitat dʻadaptar-se a qualsevol demanda. En aquesta ocasió hem treballat sobre la base d’un disseny de cuina contemporani amb tonalitats neutres.

La part inferior del moble de cuina és de color blanc. Per altra banda, els armaris superiors es presenten amb un acabat de fusta. Aquest moble en forma de L es combina amb un taulell de to beix intens i amb unes rajoles de color beix suau. Així, s’ha aconseguit un espai que genera molta lluminositat i amplitud visual.

Com hem esmentat, aquesta cuina a Polinyà té una obertura que la connecta amb menjador i sala d’estar. S’hi ha col·locat una barra de cuina que ofereix superfície de suport i capacitat d’emmagatzematge. De la mateixa manera, funciona com a barra d’esmorzar i espai distès per a menjars. L’hem equipat amb quatre tamborets de cuina.

Pressupost de reforma de cuina

A l’empresa Grupo Inventia ens encarreguem de tots els aspectes de la reforma de cuina. T’assessorem de manera personalitzada i t’acompanyem a tots els showrooms amb què treballem. El nostre objectiu és que tinguis tot el que vols a la teva nova cuina i que la gaudeixis des del primer dia.

T’oferim un projecte i un pressupost a mida i adaptat a les teves necessitats. Pots sol·licitar-ho trucant al 93 209 97 17. En pocs dies ho tindrem preparat i t’ho lliurarem sense cap compromís.