close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Sant Adrià del Besòs

Hem acabat un nou treball de reforma de cuina a Sant Adrià del Besòs. Hem aplicat millores en tots els aspectes, tant al disseny interior com a l’equipament. Ara aquesta cuina disposa de tots els elements necessaris per oferir les millors prestacions. També ofereix una gran funcionalitat a l’hora de fer-ne ús.

Oferim els nostres serveis en reformes de cuines tant a la ciutat de Barcelona com a localitats de les rodalies. De la mateixa manera, el nostre equip està format per professionals molt versàtils i disposat a oferir-te les millors opcions. Gràcies al nostre ampli catàleg podem adaptar-nos a tota mena d’estils decoratius i necessitats.

Si vols millorar la teva cuina pots trucar-nos i sol·licitar el teu pressupost sense compromís. T’ho lliurem amb un projecte amb renders 3D perquè puguis veure com serà el resultat. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i t’atendrem personalment. La teva cuina té moltes opcions i pots aconseguir millores com les que es veuen al vídeo.

Cuina a L

La cuina està ubicada en una estança independent i amb una superfície rectangular. Per això hem aplicat una distribució de cuina a L. Aquesta és la disposició que millor s’adapta a l’espai disponible. A més, ofereix una mobilitat excel·lent, ja que cada nou element ocupa la posició més funcional.

A l’extrem esquerre hem creat buits a mida per integrar els electrodomèstics. Concretament una nevera, un forn i un microones amb acabat de color blanc. Darrere seu neix el primer taulell, equipat amb una placa vitroceràmica. El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram. Aquest ho hem equipat amb una pica d’un sol si.

Una altra de les millores en aquesta reforma de cuina a Sant Adrià del Besòs és que hem ampliat la capacitat de magatzematge. Els dos taulells disposes de calaixos i armaris tant a la part inferior com a la superior. Alhora, també hem creat un forat a mida per col·locar un rentaplats.

En línies generals, hem aconseguit una cuina funcional i que cobreix totes les necessitats actuals. Amb aquestes novetats podem garantir una cuina duradora i amb un manteniment eficaç i dins del comú.

Disseny de cuina

Un altre aspecte millorat en aquesta reforma de cuina és la imatge, adaptada a un estil contemporani en tons neutres. El moble de cuina és de color blanc, igual que les parets i el sostre. Amb aquesta elecció aconseguim un espai de cuina amb més sensació de lluminositat i amplitud.

Hem col·locat llums d’ull de bou que il·luminen perfectament tota l’estada i també llum indirecta sota els armaris superiors. D’aquesta manera es pot il·luminar tot el taulell sense necessitat d’obrir la llum general. El moble de cuina blanc es combina amb uns taulells d´acabat en fusta molt ben integrat. Per al paviment hem col·locat un terra ceràmic de color beix.

Reforma de cuina a mida

A aquesta reforma de cuina a Sant Adrià del Besòs també hi afegim la millora en disseny interior del dormitori principal. Ens hem encarregat de pintar les parets de color blanc i de col·locar un terra de parquet en tons de fusta natural.

Per conèixer més projectes de reformes acabats et convidem a seguir-nos a les xarxes socials. Cada dia les actualitzem amb nou contingut propi i real.