close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Sant Andreu de la Barca

A l’empresa de reformes Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball. En aquest cas ens hem desplaçat a Sant Andreu de la Barca per realitzar una completa reforma de cuina. A més de dur a terme rehabilitacions completes de casa, també ens encarreguem de renovacions parcials. En aquest cas una reforma de cuina, tot i que la cambra de bany també és dels més sol·licitades.

Elaborem projectes a mida i treballem amb els millors materials. D’aquesta manera podem adaptar-nos a tot tipus d’estils i pressupostos oferint sempre la millor qualitat. Per sol·licitar el teu projecte i pressupost de reforma de cuina pots trucar-nos al 93 209 97 17 o omplir el formulari que posem a disposició al nostre web.

Equipamient y distribució

Anem a comentar algunes de les millores dutes a terme en aquesta reforma de cuina. En ella s’ha renovat completament tant la seva imatge com a equipament. La cuina s’ubica en una estança independent i per a la disposició dels seus nous elements s’ha optat per una distribució a dos fronts. D’aquesta manera cada element es troba en la ubicació perfecta i genera una mobilitat molt funcional.

A l’extrem dret d’aquesta reforma de cuina s’ha deixat un buit per col·locar la nevera. Seguidament neix un taulell que ofereix superfície de suport. Al seu torn s’ha instal·lat en ella una pica integrat i una placa vitroceràmica. Just sota d’aquesta última s’ha integrat el forn, mentre que a la part superior s’ha encastat al microones.

Una altra de les millores realitzades en aquesta reforma de cuina que s’ha implementat una gran capacitat d’emmagatzematge. De fet en tots dos fronts hi ha calaixos i armaris tant en la part baixa com en la superior. A més el costat dret compta amb una altra taulell. D’aquesta manera la superfície de suport i de treball s’amplia de manera molt correcta.

Disseny de cuina

Per a aquesta reforma de cuina a Barcelona s’ha optat per colors que generin sensació d’amplitud i lluminositat. D’aquesta manera el moble de cuina és de color blanc i presenta un aire de estil rústic. Si bé en línies generals es tracta d’una cuina d’imatge moderna, els acabats del mobiliari i els tiradors aporten un agradable toc rústic. Això també s’aprecia en la nova aixetes.

Les parets també s’han enrajolat amb rajoles de color blanc, potenciant encara més la lluminositat i amplitud visual. Es combina amb unes taulells grisos. En aquesta cuina també s’ha canviat el paviment. Ara disposa d’un terra tipus hidràulic amb un dibuix en color gris i blanc. Visualment és tot un encert, a més de tractar-se d’un material resistent i ideal per a la cuina.

Reforma de cuina a Barcelona

Els nostres especialistes en reformes de cuines elaboraran un projecte personalitzat ia la mida de les teves necessitats. També rebràs seu assessorament durant tot el procés d’obra. A més d’aquest treball que hem realitzat a Sant Andreu de la Barca pots veure molts més al nostre canal de Youtube.