close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Sant Carles (Barcelona)

Un nou projecte acabat ens porta fins a la localitat de Sant Carles, a la província de Barcelona. Ens hem desplaçat per dur a terme una completa reforma de cuina, millorant-ne la imatge i l’equipament. A més de fer reformes integrals a les rodalies de Barcelona, també ens encarreguem de reformes parcials.

Com a empresa de reformes multidisciplinar, comptem amb un departament especialitzat en reformes de cuines. El nostre objectiu és poder oferir les millors opcions per a la nova cuina. Treballem amb distribuïdors contrastats i oferim un assessorament personalitzat durant tot el procés.

Els acabats d’aquesta reforma de cuina a Sant Carles els compartim al vídeo següent. Mostrem els nostres treballs a xarxes socials, així tens a l’abast la nostra manera de treballar. Alhora, pot veure de manera real com podem millorar qualsevol estada de casa teva.

Cuina en U

La cuina està situada en una estança independent i s’hi accedeix a través d’una porta corredissa. Hem disposat els nous elements en una distribució en forma d’U. Tot plegat agrupat en un moble de cuina fet a mida. A l’extrem esquerre hem integrat els nous electrodomèstics. Concretament un forn, microones i nevera que queda camuflada per les portes de l’armari.

El moble de cuina torça cap a l’esquerra i dóna pas al taulell principal. Ofereix una gran superfície de suport i treball i està equipada amb una placa vitroceràmica. En aquesta zona hem ampliat la capacitat de emmagatzematge de la cuina. Compte amb diversos calaixos i armaris tant a la part inferior com superior del taulell.

El costat esquerre de la cuina l’ocupa un altre taulell de cuina que va d’extrem a extrem i que amplia la superfície de suport. L’hem equipat amb una pica d’un sol sinus. També disposa de calaixos i armaris per a l’emmagatzematge a la part inferior. Després de la reforma, tots els elements de cuina i aliments poden organitzar-se de manera perfecta.

Cuina moderna

La millora de l’equipament ha estat acompanyada per una renovació completa de la imatge de la cuina. Per això hem construït un mobiliari a mida i adaptat a les necessitats dels propietaris. El nostre fabricant de mobles de cuines s’encarrega que la nova cuina tingui la imatge que més t’agradi.

En aquesta ocasió hem apostat per una cuina de disseny modern amb tons neutres. La part inferior del moble de cuina és de color blanc i els armaris superiors són negres. És una combinació molt agradable i que és una tendència en les reformes de cuines. Aquests dos colors es combinen amb unes encimeres de color gris.

Les noves rajoles del paviment també són grises, amb un acabat en pedra. Es tracta d’un terra de cuina molt resistent i fàcil de netejar. Cada element d´aquesta reforma de cuina a Sant Carles està pensat per ser funcional en tot moment. Ara la cuina compta amb tot allò necessari per oferir les millors prestacions.

Pressupost de reforma de cuina

Ens encarreguem d’elaborar un pressupost de reforma de cuina personalitzat i ajustat a les necessitats que ens indiquis. A partir d’aquí pots fer les modificacions que vulguis fins a aconseguir la cuina dels teus somnis. Sol·licita-ho trucant al 93 209 97 17.