close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Sant Just Desvern

Nou treball finalitzat a Grupo Inventia. En aquesta ocasió ens hem encarregat de dur a terme una reforma de cuina a la localitat de Sant Just Desvern. A més de treballar a tot Barcelona ciutat nostra empresa de reformes també es desplaça fins a localitats de les rodalies. Ja rea per a una renovació total o parcial, com és el cas d’aquesta reforma de cuina.

El departament especialitzat en reformes de cuines ha elaborat un projecte a mida i en base a les necessitats i pressupost dels propietaris. Us convidem a veure els acabats generals de la feina en el següent vídeo. Si et quedes amb ganes de més pots visitar el nostre canal de Youtube. Aquí compartim tots els nostres treballs de reformes.

Distribució de cuina

Es tracta d’una cuina situada en un espai propi i bastant ampli. Per a aquesta reforma de cuina s’ha optat per una distribució en L. Es porta a terme a través d’un moble de cuina a la part esquerra de l’estança, tot i que en la dreta hi ha altres elements que també comentarem. De fet en aquesta última zona s’ha encastat la nevera. A ella l’acompanyen una barra de cuina i un moble de cuina que serveix per ocultar la rentadora.

Ja a la banda esquerra d’aquesta reforma de cuina ens trobem un primer tram de taulell. Sobre aquest s’ha col·locat la placa vitroceràmica ia la zona inferior s’ha encastat al forn. El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram. Aquí ens trobem amb una àmplia superfície de suport i de treball. També ha estat el lloc escollit per a col·locar l’aigüera.

Tots dos trams de taulell compten amb capacitat d’emmagatzematge tant en la seva zona inferior com superior. Diversos calaixos i armaris permeten que aquesta reforma de cuina compti amb els espais perfectes per a organitzar tot tipus d’elements de cuina. A més també s’han utilitzat per a encastar altres electrodomèstics com el rentaplats i el microones.

Disseny de cuina

Per a aquesta reforma de cuina s’ha apostat per un disseny d’estil contemporani. A Grupo Inventia ens adaptem a tots els estils en reformes de cuines i comptem amb el catàleg de materials ideal perquè trobis allò que busques. En aquesta ocasió es va voler mantenir una certa homogeneïtat amb la resta de l’habitatge.

La gran majoria de les peces de mobiliari en aquesta reforma de cuina són de color blanc. Per exemple tota la part inferior d’emmagatzematge i els taulells. També l’armari de cuina situat en l’extrem d’una de les taulells. El color blanc també s’ha utilitzat per pintar els trams de paret que queden a la vista.

Per als armaris superiors s’ha escollit un acabat en tons mitjans de fusta. Aquesta combinació entre color neutre i fusta és una de les més utilitzades en reformes de cuines. En aquest cas és tot un encerta, ja que combina amb el nou paviment que s’ha col·locat. Tenim un terra de gres que precisament imita l’acabat en fusta. Es tracta d’una opció perfecta tant a nivell visual com pràctic.

Reformes de cuines a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els professionals adequats perquè la teva reforma de cuina sigui un èxit total. A l’experiència contrastada dels nostres experts se li suma un ampli catàleg de possibilitats per a mobiliari, electrodomèstics i acabats de cuina a Barcelona. Si t’agradaria demanar un projecte i pressupost de reforma de cuina, de bany, o integral pots trucar-nos al 93 209 97 17. T’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.