close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de Loft al carrer Torns de Barcelona

Hem acabat un nou projecte de reforma integral a Barcelona. Ens hem desplaçat fins al carrer Torns per crear una nova llar millorant-ne tots els aspectes. És una reforma de loft al barri de Sants, un dels més populars de la ciutat. Un treball a mida i d’acord amb les necessitats dels propietaris.

El nostre equip de professionals ha dut a terme millores tant a la imatge interior com a les instal·lacions de l’habitatge. Ara aquest loft de Barcelona està llest per oferir les millors prestacions. Compartim els acabats al següent vídeo que hem pujat al nostre canal de Youtube. Per conèixer tots els nostres projectes de reformes a Barcelona segueix-nos a xarxes socials.

Interior contemporani

Per a la nova imatge d’aquest habitatge a Barcelona hem optat per un interiorisme contemporani amb tons neutres. La clau en aquesta reforma de loft és aconseguir espais acollidors i càlids. A més de potenciar sensacions com la lluminositat i l’amplitud visual. Es tracta de característiques indispensables a una llar.

Per aconseguir-ho hem utilitzat tonalitats neutra per pintar les parets. D’aquesta manera, hem pintat les parets de color beix. És una tonalitat molt agradable i que permet que la llum flueixi uniformement. Les noves portes de color blanc ressalten sobre el beix, igual que el moble de cuina.

Aquesta imatge també l’hem aplicada als dormitoris, creant uns espais acollidors i ideals per al descans. En un ressalten les bigues de fusta vista que ens hem encarregat de restaurar. Per a la major part del paviment hem col·locat un terra tipus hidràulic en tons beix i gris.

Cuina oberta

La nova cuina és de concepte obert i té una distribució en forma de L. Al costat dret hi ha el moble principal, amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior. També compta amb un taulell que està equipat amb una placa de cocció vitroceràmica i una pica d’un sol si.

A la part inferior del taulell hi ha el forn integrat, just a sota de la vitroceràmica. Per la seva banda, als armaris superiors hem integrat el microones. A la zona inferior hi ha espai per a un altre electrodomèstics, concretament un rentaplats. Ja a la banda esquerra hem col·locat un altre mòdul del moble de cuina amb un tram de taulell, una rentadora i la nevera. Aquestes queden camuflades per les mateixes portes del moble de cuina.

La reforma de la cuina queda oberta a l’espai de la sala d’estar, moblada amb un sofà de diverses places. A més, hi ha prou espai per habilitar una taula amb cadires i generar un espai de menjador perfecte i funcional.

Bany equipat

També ens hem encarregat de la reforma de bany. Hem millorat tant l‟apartat de la imatge com el de l’equipament sanitari. Ara l’espai de neteja d’aquest loft a Barcelona compta amb un lavabo amb moble d?emmagatzematge, un vàter i una zona d’aigües. Aquesta última es compon dun plat de dutxa protegit amb una mampara de portes corredisses.

Les parets les hem enrajolat a mitja alçada amb rajoles de color blanc, Per a les parets de la dutxa els hem fet servir de color verd. La resta de parets lliures les hem pintat de color beix, com la resta de la vivenda. També hem utilitzat el mateix terra per a la cambra de bany. Un paviment d’estil hidràulic que resisteix molt bé les humitats i és fàcil de netejar.

Pressupost de reforma de loft

Si heu arribat el moment de renovar algun aspecte de la vostra llar contacta amb nosaltres. Preparem un pressupost de reforma a mida sobre la base de les teves necessitats. T’ho lliurem sense compromís amb un projecte detallat. Truca’ns al 93 209 97 17.