close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de pis al carrer Aribau de Barcelona

A la nostra empresa de reformes integrals arrenquem l’any 2023 com acabem el 2022: lliurant projectes de reformes de pis a Barcelona. Per aquest treball de reforma d´interiors ens hem desplaçat al carrer Aribau. Aquí ens hem encarregat d’actualitzar completament aquest habitatge.

En línies generals hem dotat aquesta reforma de pis a Barcelona amb una imatge actual i un equipament complet. La idea principal és que la nova llar pugui oferir les millors prestacions des del primer dia. A més, treballem amb materials de qualitat contrastada al mercat, ja que la durabilitat és una altra dels nostres objectius.

Els nous acabats d’aquest pis del carrer Aribau els presentem al vídeo següent. Al nostre canal de YouTube compartim tots els projectes de reforma a Barcelona i rodalies que anem acabant. Et convidem a seguir-nos a xarxes socials i veure tot el nostre contingut real i que actualitzem diàriament.

Pis modern

Un dels primers passos en una reforma de pis és establir quin ha de ser el nou disseny interior. Per això disposem d´un departament especialitzat amb interioristes a Barcelona expertes en el sector. Després d’escoltar les necessitats dels propietaris ens encarreguem d’elaborar un projecte amb renders 3D sobre la base dels gustos i necessitats exposades.

En aquesta reforma dʻinteriors a Barcelona hem treballat en base a un disseny interior contemporani. Hem aplicat tons neutres a la nova pintura o al nou paviment. L’objectiu és assolir espais lluminosos i amplis que generin sensació de benestar. D’aquesta manera podem dotar de calidesa tots els espais.

Per pintar les parets hem fet servir pintura de color blanc. D’aquesta manera, la llum pot fluir amb facilitat per tot el pis. El nou paviment és un terra de parquet en tons mitjans de fusta. A nivell d´imatge combina perfectament i aporta calidesa a la sala d´estar i als dormitoris.

Cuina distribuïda en L

La cuina d´aquest pis a Barcelona s´ubica en un espai propi al qual s´accedeix per una porta ben. És una cuina de superfície àmplia i hem instal·lat un nou moble de cuina en forma de L. Disposa de diversos buits a mida per integrar els diferents electrodomèstics.

La nevera en extrem dret i el forn i el rentaplats a la part inferior dels taulells. Aquí també té capacitat demmagatzematge, igual que a la part alta de la cuina. Els taulells són allargats i ofereixen una gran superfície de suport i de treball. A més d’això s’han equipat amb una placa de cocció vitroceràmica i una pica d’un si.

El disseny de la cuina manté la imatge contemporània de la resta del pis. El moble de cuina es blanc i els taulells també. Els armaris superiors són de panell llis i els calaixos inferiors s’obren amb un discret tirador de color platejat. En aquesta reforma de cuina també hem col·locat un nou terra de rajoles beix.

Cambres de bany funcionals

També ens hem encarregat de reformar completament les cambres de bany d’aquest habitatge. Hem actualitzat la imatge i instal·lat un equipament sanitari modern i funcional. El nostre catàleg per a reformes de banys és molt variat i ofereix una gran varietat d’acabats i sanitaris.

En tots dos hem instal·lat un lavabo flotant amb un moble de fusta a la part inferior. Té un calaix i una prestatgeria per organitzar tota mena de productes d’higiene. Al costat hi hem col·locat el vàter i també la zona d’aigües. És un plat de dutxa rectangular protegit amb unes mampares de portes corredisses.

En aquestes reformes interiors de bany hem enrajolat les parets del tot i també hem col·locat un nou paviment. Per a un dels banys s’han fet servir rajoles de color blanc i per a l’altre lavabo rajoles de color beix. Com que és un espai d’ús diari, ens ha d’oferir les millors prestacions en tot moment.

Pressupost de reforma de pis

Pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i dir-nos que necessites a la teva nova llar. Prepararem el teu projecte de manera personalitzada i t’ho lliurarem sense cap compromís. Ens encarreguem de reformes integrals de pisos i cases a Barcelona i en localitats de les rodalies.