close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de pis al carrer Mallorca de Bracelona

Ens hem encarregat d´una reforma de pis al carrer Mallorca de Barcelona. S’ha tractat d’una feina molt completa, ja que d’un habitatge n’hem fet dos. Per tant, hem treballat en la creació de dues cuines, dos banys, dos salons, etc. En alguns casos hem mantingut la ubicació original i en altres ho hem creat totalment nou.

Vegem com ha quedat un dels pis, on hem aplicat un nou disseny interior i hem equipat espais clau com la cuina i el bany. En aquest sentit la reforma de pis ha quedat llesta per poder utilitzar-se des del primer dia. Gràcies a la nostra experiència en el sector de les reformes integrals ens cenyim als temps establerts sense dilació.

Al vídeo següent compartim els acabats d’aquesta reforma de pis a Barcelona. Cada vegada que acabem un projecte el mostrem a les nostres xarxes socials. D’aquesta manera pots veure de manera real totes les millores que podríem dur a terme a casa teva. Comptem amb un equip de professionals amb molta experiència i un ampli catàleg de materials i equipament.

Reforma de cuina a U

Amb la reforma de pis ha quedat una cuina de concepte obert i distribuïda en forma d’U. Ofereix una mobilitat excel·lent i cada element està col·locat al seu lloc més funcional. Aquesta cuina sʻintegra perfectament amb la resta de la vivenda i genera molta fluïdesa entre els diferents espais.

A l’extrem de l’esquerra hem integrat diversos electrodomèstics nous. A més, queden camuflats per les mateixes portes del moble de cuina. Concretament queden així la nevera combi i la rentadora. També hi ha dos buits a mida en què hem col·locat el forn i el microones. Pel que fa a electrodomèstics, la reforma de cuina ha quedat totalment equipada.

Seguidament apareix un taulell en forma de L on hem instal·lat una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus. A més, disposa de capacitat d’emmagatzematge tant a la part inferior com a la superior. A la part dreta d’aquesta reforma de cuina hem col·locat un altre taulell de cuina. Àmplia la superfície de suport i de treball i també es pot utilitzar com a barra d’esmorzar.

Lavabo modern i funcional

En aquesta reforma de pis també ens hem encarregat de millorar els acabats i l’equipament de la cambra de bany. En aquest cas es manté a la seva ubicació original, encara que ara està adaptat a les necessitats actuals. Per això hem treballat en la instal·lació de noves peces sanitàries i també en actualitzar-ne el disseny interior.

Hem enrajolat les parets de la cambra de bany per complet. Per això hem utilitzat rajoles de tonalitat beix, un acabat molt suau i modern. Gràcies a aquest color el bany s’il·lumina molt bé i també genera més sensació d’espai visual. Es tracta de característiques ideals per a un espai que utilitzem diverses vegades cada dia.

Amb aquesta reforma de bany l’habitació compta amb un nou vàter suspès amb la cisterna oculta, un lavabo de disseny quadrat amb moble d’emmagatzematge i un plat de dutxa. La zona d’aigües l’hem protegida amb unes mampares de portes corredisses transparents. Sens dubte la cambra de bany està llest per oferir les millors prestacions.

Neu interiorisme

Una altra de les millores d’aquesta reforma de pis a Barcelona és la nova imatge interior a cada espai de la vivenda. En línies generals hem aplicat un interiorisme contemporani amb predominància de tonalitats neutres. Ens fixem l’objectiu de crear espais càlids i acollidors per tal de potenciar la sensació de llar.

Per aconseguir-ho hem allisat les parets i les hem pintat de color blanc. Així aconseguim aprofitar les entrades de llum natural i permetre que tots els racons quedin il·luminats. Com a company hem escollit un terra de parquet en tons de fusta natural. És un encert tant a nivell visual com pràctic, ja que és un material durador i resistent.

Si vols millorar la imatge i l’equipament de casa teva contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i sol·licita el teu pressupost de reforma sense compromís. En pocs dies el tindrem llest per entregar-t’ho.