close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de pis al barri de Sants de Barcelona

Una nova reforma de pis a Barcelona ens apropa fins al conegut barri de Sants. Ens hem encarregat de millorar tots els aspectes, des de la imatge fins a les instal·lacions. En aquest sentit, el pis està llest per oferir les millors prestacions des del primer dia. També hem col·locat els nous mobles a la zona del saló i els dormitoris.

L’objectiu d’aquesta reforma de pis era aconseguir espais acollidors i agradables. Màxim benestar tant en el dia a dia com en els moments més relaxats. Gràcies a la varietat del nostre catàleg podem adaptar-nos a tota mena de necessitats. Els nostres professionals s’encarreguen d’aplicar totes les millores a la teva nova llar.

Per veure els acabats d’aquesta reforma de pis a Sants compartim el següent vídeo. Segueix-nos a xarxes socials i coneix tots els nostres projectes en actiu i acabats.

Disseny contemporani

Per a la nova imatge daquest pis hem aplicat un disseny interior contemporani. D’aquesta manera, hem fet servir tons neutres com el beix i el blanc. Es tracta de colors que generen calidesa i que permeten que la llum flueixi per tots els racons. Tant a les zones comunes com als dormitoris hem aconseguit un ambient molt acollidor.

A més de pintar les parets de color beix, també hem col·locat noves portes de color blanc. També són del mateix color els marcs de les portes i els sòcols. Aquests detalls es combinen amb un paviment nou d’estil hidràulic que aporta molta personalitat. Com a detall, hem restaurat el sostre original de la zona del saló i el menjador. Ara llueix un sostre de volta catalana molt ben integrat.

Cuina oberta

La nova cuina és oberta i està distribuïda en forma de L. Aporta una mobilitat excel·lent per fer ús de tots els elements. A la banda esquerra hem col·locat la nevera, que queda camuflada per les portes de l’armari de cuina. Seguidament neix un tram de taulell que està equipat amb una pica d’un si.

El segon tram de taulell ofereix superfície de suport i treball i està equipat amb la placa vitroceràmica. Als armaris d’emmagatzematge superiors hem integrat el micoordres. Al moble inferior hi ha buits a mida per al forn i la rentadora. Hem aconseguit una reforma de cuina funcional i equipada per complet.

Seguint la línia del nou mobiliari apareix una barra de cuina acompanyada de tres tamborets. D’aquesta manera aprofitem l’espai per aconseguir una zona ideal per esmorzar i dinar. Just aquí hem ancorat la televisió, que es pot veure des del sofà contemporani del saló.

Bany funcional

En aquesta reforma de pis a Barcelona també ens hem encarregat de renovar la cambra de bany. Ara compta amb una imatge molt acollidora i disposa d’un equipament sanitari complet i funcional. Gràcies al nostre catàleg de materials per a reformes de banys podem fer un espai de neteja a mida i personalitzat.

Hem optat per un bany de tres peces sanitàries amb un lavabo de sobre taulell amb moble d’emmagatzematge de dos calaixos. Un detall a tenir en compte és que està suspès per facilitar la neteja del terra. L’acompanyen un vàter de línies modernes amb la cisterna a l’esquena i un plat de dutxa. La zona d’aigües queda protegida per mampares corredisses transparents.

Hem enrajolat les parets a mitja alçada amb rajoles neutres i hem pintat la resta de color beix. Una combinació molt encertada per potenciar la lluminositat i l’amplitud de la cambra de bany. Per altra banda, les rajoles de la paret de la dutxa són verdes, a joc amb el moble de bany. Com a la resta de la reforma de pis, el terra és d’estil hidràulic.

Reforma de pis a Barcelona

Ens encarreguem de la reforma integral de casa teva amb un projecte i assessorament personalitzat. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost sense compromís.