close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de pis al carrer Provença de Barcelona

Una nova reforma a Barcelona ens acosta fins a un pis situat al carrer Provença. Ens hem encarregat de millorar tant la imatge de tots els espais. També d’instal·lar el nou equipament de zones clau com ara la cuina i la cambra de bany. Una reforma de pis completa per crear una veritable llar.

Ara aquest habitatge està a punt per oferir les millors prestacions en cada moment. Com a empresa de reformes disposem d’un catàleg ampli i variat d’opcions. D’aquesta manera ens podem adaptar a les necessitats de cada propietari. Alhora, podem oferir les millors opcions per a cada espai de la casa.

Per apreciar les millores que hem aplicat compartim el vídeo següent. Segueix-nos a xarxes socials i coneix tots els nostres projectes.

Estil neutre

Com a primer pas, hem triat la nova imatge interior d’aquesta reforma de pis a Barcelona. L’objectiu ha estat assolir un ambient càlid i acollidor. Per aconseguir-ho hem utilitzat tonalitats neutres per pintar les parets. D’aquesta manera aconseguim potenciar la lluminositat i l’amplitud visual de cada zona.

Hem pintat les parets de color blanc, així la llum natural flueix amb facilitat. Ho hem combinat amb un terra de parquet en tons neutres de fusta. A més de generar una imatge sòlida, també aporta calidesa. És una característica ideal per a un pis familiar i per a zones de descans com els dormitoris.

Reforma de cuina

És una cuina de concepte obert i que compta amb una distribució en forma d’U. A més disposa d’una barra de cuina perfecta per esmorzars i menjars ràpids. A la banda esquerra el moble de cuina compta amb buits a mida per integrar diversos electrodomèstics. Concretament una nevera, un forn i un microones.

El taulell central és allargat i està equipat amb una placa vitroceràmica. A més, ofereix una superfície molt àmplia de suport i de treball. El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un altre tram que està equipat amb l’aigüera. A la part inferior hi ha un forat a mida per integrar el rentaplats.

A més de totes aquestes millores, també hem ampliat la capacitat de magatzematge de la cuina. Tant a la part inferior com superior dels taulells hi ha calaixos i armaris per organitzar i guardar utensilis de cuina. Tot això envoltat de tons neutres amb un moble de cuina blanc i taulells de fusta.

Bany funcional

També ens hem encarregat de fer una reforma de bany. Ara l’espai de neteja de la casa està llest per oferir les millors prestacions. Disposa d’un equipament complet tant per al dia a dia com per als moments més relaxats. Gràcies a la nostra oferta per a reformes de banys podem adaptar-nos a qualsevol estil.

El nou equipament sanitari està compost per un lavabo amb moble de magatzematge, un vàter i un plat de dutxa. La zona daigües queda protegida per una mampara de portes corredisses. Alhora, hem instal·lat un tovalloler elèctric i un mirall de bany rodó. Com a complement demmagatzematge aquesta reforma de bany compta amb un armari auxiliar.

Per a la nova imatge de la cambra de bany hem fet servir tons neutres. D’aquesta manera hem aconseguit un ambient fresc i agradable, ideal per a un espai d´ús diari. Hem enrajolat les parets amb rajoles grises i hem mantingut el terra de parquet. Per a la paret de la dutxa hem fet servir rajoles decoratives, també en color gris.

Pressupost de reforma de pis

Ens encarreguem de la teva reforma de pis amb un assessorament personalitzat durant tot el projecte. Pots sol·licitar pressupost trucant al 93 209 97 17.