close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma d’interiors al carrer Taquígraf Serra de Barcelona

Un projecte nou s’uneix a la llista de finalitzats de la nostra empresa de reformes. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins a un pis al carrer Taquígraf Serra de Barcelona per renovar-lo en tots els aspectes. Ens hem encarregat de la reforma d’interiors de l’habitatge, tant de l’apartat de l’equipament i de les instal·lacions com de l’interiorisme.

Ara disposa de totes les necessitats a què ha de fer front una llar actual. Els seus espais són agradables i zones dús diari com la cuina o el bany estan complets. Al vídeo següent compartim els acabats d’aquesta reforma d’interiors a Barcelona. Pots seguir-nos a xarxes socials i conèixer tots els projectes que estem duent a terme.

Interiorisme contemporani

Per a la nova imatge d´aquest pis a Barcelona s´ha escollit un disseny contemporani. En aquest tipus dʻinteriorisme destaquen els tons neutres i els espais amb sensació dʻamplitud i lluminositat. D’aquesta manera aconseguits generar una llar amb un ambient familiar i acollidor a totes les estances.

Les nostres interioristes a Barcelona s’han encarregat d’elaborar un projecte sobre la base de les necessitats exposades dels propietaris. A partir d’aquí proposem les millors opcions i us assessorem personalment a l’hora de triar els materials i els acabats. En aquest cas, les parets s’han pintat de color blanc i permeten que la llum natural s’expandeixi per tots els espais del pis.

Per al nou paviment hem col·locat un terra ceràmic imitació parquet. També és de tot claret i s’integra perfectament a la imatge global del saló principal o dels dormitoris. Per contribuir a una imatge homogènia i lineal hem col·locat noves portes de color blanc, igual que els marcs i els sòcols.

Gràcies a aquesta reforma d’interiors, aquest pis barceloní té una imatge moderna i d’acord amb les tendències actuals. En aquest cas, s’ha optat per un disseny interior neutre i contemporani. De la mateixa manera i gràcies a la nostra versatilitat i experiència, podem adaptar-nos a tot tipus d’estils decoratius.

Cuina a U

Un altre aspecte que ens hem encarregat de renovar és la cuina. Es tracta d’una cuina oberta que està distribuïda en forma d’U. Ara ofereix una mobilitat excel·lent i cada element està ubicat al millor lloc. Es tracta d´una reforma de cuina funcional i apta tant per a l´ús diari com per a espais de xerrada amb les visites.

A la banda esquerra hem disposat una barra de cuina que genera espai de suport i de treball. A la part del centre hem col·locat el taulell principal. Està equipada amb una placa vitroceràmica i compta amb espai d’emmagatzematge a la part superior i inferior. Precisament hi hem integrat el microones i el forn, respectivament.

A la part dreta d’aquesta reforma de cuina hi ha espai per a un taulell més. Aquí hem col·locat la pica i també hi ha un forat a mida per integrar la nevera. En línies generals es tracta d’una cuina funcional i que aquesta llesta per utilitzar des del primer dia. Tant el nou mobiliari com els electrodomèstics estan pensats a mida per a aquesta cuina.

Cambra de bany funcional

En aquest projecte de reforma d’interiors també ens hem encarregat de millorar completament la cambra de bany. Igual que la resta del pis ara té tot el necessari per durar molt de temps. El nostre servei en reformes de banys és molt complet i treballem amb proveïdors contrastats al mercat.

El nou equipament sanitari d’aquest bany es compon de tres peces. Un lavabo flotant amb moble demmagatzematge incorporat, un vàter flotant amb la cisterna oculta i una zona daigües. Per a aquesta darrera s’ha escollit un plat de dutxa que queda protegit per unes mampares de portes corredisses.

La nova imatge de la cambra de bany segueix la línia decorativa de la resta de la vivenda. Per enrajolar les parets s’han fet servir rajoles de color beix que contribueixen a la bona il·luminació de la cambra de bany. Les rajoles del paviment són d’un to semblant i inclouen un dibuix tipus hidràulic de color blanc.

Pressupost de reforma d’interiors

Per contactar amb nosaltres pots trucar-nos al 93 209 97 17 i explicar-nos que necessites a la teva nova llar. Ens encarregarem de preparar un projecte a mida i que tingui tot allò que necessites. T’ho lliurarem juntament amb un pressupost detallat, tots dos sense cap cost ni compromís.