close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma d’interiors al carrer Portugal de Barcelona

Hem acabat una nova reforma integral a Barcelona. Concretament ens hem encarregat de millorar tots els espais d´un pis ubicat al carrer Portugal. Ara aquest habitatge té una imatge moderna i un equipament llest per oferir les millors prestacions en tot moment.

Com a especialistes en reformes interiors podem adaptar-nos a tots els estils decoratius. Ens encarreguem tant de reformes contemporànies com de projectes més específics. Gràcies a la versatilitat dels nostres professionals i al nostre catàleg de materials podem fer reformes 100% personalitzades.

En línies generals, aquest pis del carrer Portugal ofereix espais amb molta mobilitat i funcionals. La idea és aconseguir una llar acollidora i que tingui espais aptes per als moments familiars i les vetllades amb les amistats. El resultat el compartim al següent vídeo que també pots veure a les nostres xarxes socials.

Espais acollidors

Per a aquesta reforma d’interiors hem treballat amb un disseny contemporani amb tonalitats neutres i acabats de fusta. D’aquesta manera, les nostres interioristes a Barcelona han elaborat un projecte a mida amb aquestes característiques. Així hem pogut aconseguir espais lluminosos i un ambient molt acollidor.

Les parets s’han pintat amb tonalitats neutres com el beix. És un color ideal perquè la llum natural flueixi amb facilitat per tota la casa. A més, és un color molt acollidor i que fa ressaltar altres elements com els sòcols o les noves portes. En aquest cas s’han col·locat portes blanques modernes a tots els accessos.

Hem realitzat la instal·lació lumínica com a llums d’ull de bou. Compleixen la seva comesa amb excel·lència i queden col·locades de manera subtil. És una de les millors opcions en il·luminació per a un interiorisme contemporani. També és un encert col·locar un terra de parquet en tons clars de fusta.

És un material resistent i durador que aporta una imatge molt agradable i ideal per a qualsevol zona de la casa. Per exemple, als dormitoris potencia al màxim la sensació de calidesa i genera un espai perfecte per al descans.

Cuina oberta

Ens hem encarregat de la reforma de cuina del tot. Hem instal·lat un nou mobiliari i també els electrodomèstics. Es tracta d´una cuina oberta que té dues zones distribuïdes en forma de L. A la part de la dreta tenim els electrodomèstics i un taulell. La cuina està equipada amb nevera, forn, microones i rentadora.

A la banda esquerra de la cuina tenim un taulell en forma de L i equipada amb una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica. Té capacitat d’emmagatzematge a la part superior i inferior, on hem integrat un rentaplats. Un dels trams de taulell funciona com a barra d’esmorzar i aporta més superfície de suport.

Com que és una cuina oberta manté la imatge de la resta del pis. Els tons neutres predominen i els armaris de la part inferior són de color blanc. Per la seva banda, els armaris superiors tenen un acabat en fusta que combina amb el terra de parquet. En aquesta reforma de cuina s’han escollit uns taulells grisos que afegeixen un altre color al conjunt.

Cambra de bany funcional

La reforma de bany compleix amb l’objectiu de disposar d’un espai de bany com a funcional a casa. Després de les millores que hem fet ens trobem amb una cambra de bany moderna i funcional. Per això, ens hem encarregat d’actualitzar la vostra imatge i de col·locar el nou equipament sanitari.

El primer que trobem és el lavabo flotant de si gran. Just a sota té dos calaixos per tenir espai demmagatzematge i poder organitzar els productes dhigiene. Tot seguit hem instal·lat un vàter de forma arrodonida i amb la cisterna situada a l’esquena.

Ja al fons trobem la zona d’aigües amb un plat de dutxa protegit per mampares corredisses. Tot plegat embolicat en un disseny amb diferents tonalitats grises. La paret s’ha enrajolat amb rajoles gris suau, mentre que les rajoles del terra tenen un to gris pedra. Com a detall, el mirall de bany és circular i té llum led integrada.

Pressupost de reforma d’interiors

Si vols millores casa teva pots sol·licitar el teu pressupost de reforma sense cap compromís. Truqueu-nos al 93 209 97 17 per concertar una visita i que puguem preparar el vostre projecte de reforma d’interiors personalitzat. En pocs dies ho tindrem preparat i t’entregarem sense cap compromís.