close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma i interiorisme a Barcelona: carrer Torns

Afegim a la nostra llista de projectes finalitzats una nova reforma a Barcelona. L’hem feta al barri de Sants, concretament al carrer Torns. La nostra empresa de reformes s’ha encarregat d’aplicar millores a l’interiorisme de tots els espais. També hem instal·lat el nou equipament i tots els mobles.

Ara aquest pis a Barcelona està llest per oferir les millors prestacions tant al dia a dia com en els moments més relaxats. Cada zona l’hem equipat amb els elements necessaris per aconseguir funcionalitat a l’hora de fer-ne ús. Tot embolicat amb una estètica contemporània i agradable.

Al següent vídeo compartim els acabats d’aquesta nova reforma integral. Per conèixer més projectes en procés i acabats segueix-nos a xarxes socials. Actualitzem els nostres perfils cada dia amb contingut propi. Podràs conèixer de primera mà el nostre treball en interiorisme i reforma i veure quines millores podem aplicar a casa teva.

Reforma de cuina oberta

La cuina és de concepte obert i té una distribució en forma de U. Garanteix una mobilitat excel·lent i queda connectada a espais clau com el menjador i el saló. A la banda esquerra hem col·locat una barra de cuina multifunció. A més de ser un espai destinat al menjador, també hi aporta superfície de suport.

El taulell principal és allargat i està equipat amb una placa vitroceràmica. A la part superior compta amb armaris per a l’emmagatzematge de cuina i el microones. Per la seva banda, a la zona inferior hem integrat diversos electrodomèstics. Concretament disposa d’un forn i una rentadora i un rentaplats que queden camuflats per les portes de l’armari.

Al costat dret també hi ha un tram de taulell equipat amb una pica d’un si. Ja a l’extrem trobem la nevera combi. Igual que altres electrodomèstics que amaga amb les portes del moble de cuina. Queda molt ben ordenada en un interiorisme contemporani amb mobiliari de color blanc.

Bany funcional

Un altre espai que hem actualitzat és la cambra de bany. L’objectiu ha estat aconseguir una zona de neteja funcional i que ofereixi les millors prestacions. A la banda dreta trobem el nou lavabo. Està compost per un moble de fusta amb dos calaixos i un lavabo sobre taulell de disseny ovalat.

Just al costat hem instal·lat el nou vàter. Es presenta amb una imatge clàssica amb la cisterna a l’esquena i amb línies modernes. La zona d’aigües l’hem ubicat al fons del bany. Ens hem encarregat d’instal·lar un plat de dutxa rectangular i les mampares protectores respectives.

També hem millorat l´interiorisme de bany. Hem enrajolat les parets a mitja alçada amb rajoles bisellades de color gris. La resta fins al sostre ho hem pintat de color beix. Canvia a les parets de la dutxa, enrajolades amb rajoles tipus metro de color verd. Per al paviment hem mantingut el terra hidràulic que també hem col·locat en altres zones del pis.

Disseny interior actual

A més de la reforma i l’equipament d’espais clau com la cuina i el bany també hem aplicat millores a l’interiorisme global. D’aquesta manera, hem aplicat un disseny interior d’estil contemporani amb tons neutres. Les parets del saló, passadís i dormitoris les hem pintat de to beix.

Així, podem potenciar la sensació de lluminositat i d’amplitud en espais que seran utilitzats diàriament. Així aconseguim ambients càlids i acollidors, característiques perfectes per a una llar. El beix de les parets es combina amb un terra tipus hidràulic que aporta molta personalitat.

A més de l´interiorisme, també hem moblat el saló i els dormitoris. Al primer hem col·locat un sofà de diverses places i hem ancorat una televisió a la paret. D’altra banda, les habitacions estan moblades amb un llit doble, un armari gran i un escriptori que funciona com a espai de treball.

Projecte d´interiorisme i reforma

Si vols millorar la teva llar en imatge o equipament truca’ns al 93 209 97 17. Fem un pressupost personalitzat ia mesura que t’entreguem sense cap compromís.