close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma i interiorisme al carrer Escultor Canet de Barcelona

Recentment hem finalitzat una nova feina al carrer Escultor Canet de Barcelona. En aquest projecte ens hem encarregat de millorar l’interiorisme i l’equipament de l’habitatge. Ara té tot el necessari per funcionar com una veritable llar i respondre totes les necessitats actuals.

Després de la primera reunió amb els propietaris, s’estableixen les línies generals del projecte. Les mides per a la nova distribució i els acabats pel que fa al disseny es passen al nostre departament dʻinteriorisme. Les nostres professionals s’encarreguen de fer uns renders 3D que aproximen els clients al resultat final.

A partir d’aquí es poden fer els canvis que siguin necessaris per aconseguir el resultat desitjat. Els acabats d’aquesta reforma integral a Barcelona els compartim al vídeo següent. Et convidem a seguir-nos a xarxes socials i conèixer la nostra manera de treballar. Actualitzem diàriament els nostres perfils amb contingut propi i real.

Reforma de cuina a L

Amb el pas dels anys ens hem convertit en una empresa experta en reformes de cuines. En aquesta ocasió hem treballat per aconseguir una cuina de concepte obert i amb una distribució en forma de L. D’aquesta manera s’ha aconseguit una cuina funcional i que ofereix una excel·lent mobilitat a l’hora de fer-la servir.

A la part dreta s’ubiquen els electrodomèstics, tots ells integrats al mateix moble de cuina. Es compon d´una nevera, un forn, un microones i un rentaplats. La nevera queda camuflada per les portes de l’armari, generant una imatge homogènia de cuina i de disseny modern.

La part central l’ocupa un taulell de cuina que disposa d’una pica d’un sinus i d’una placa vitroceràmica. També amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant a la part inferior com a superior. Tot això amb un disseny actual amb un moble de cuina blanc i uns taulells d’acabat de fusta.

Banys moderns

Les millores en interiorisme i equipament també es poden veure a les dues cambres de bany de l’habitatge. Ens hem encarregat de dotar aquests banys de tot allò necessari perquè responguin de manera efectiva en tot moment. Tots dos llueixen una imatge fresca i moderna i compten amb un equipament sanitari excel·lent.

Pel que fa al disseny de banys s’ha fet servir el mateix en tots dos. Una imatge contemporània per aconseguir uns banys lluminosos. Per això hem enrajolat les parets amb rajoles bisellades blanques i hem col·locat un terra tipus hidràulic. El resultat ha estat el de dos espais de neteja amb un ambient fresc i imatge moderna.

També s’han equipat amb les mateixes peces sanitàries. Ara aquestes cambres de bany responen tant a les necessitats de diari com a les de moments de més relax. A les reformes de bany s’han instal·lat un nou lavabo, inodor i plat de dutxa. El primer també disposa d’un moble d’emmagatzematge a la part inferior.

Nou interiorisme

A més de reformar espais clau com la cuina i els banys també ens hem encarregat d’aplicar un nou interiorisme a tot l’habitatge. Un cop acabada la feina les zones d’aquest pis tenen una imatge actual i generen més sensació de benestar. Hem convertit un immoble en una veritable llar.

Hem treballat sobre la base d’un disseny interior contemporani utilitzant tonalitats neutres. A zones com el saló i el menjador les parets s’han pintat de color blanc, mentre que als dormitoris s’ha fet servir un to suau de beix. En qualsevol cas s’ha generat un ambient càlid i acollidor.

També hem canviat tot el paviment daquest pis. En la seva gran majoria hem col·locat un terra de parquet en tons de fusta natural. Una altra de les millores que hem fet en interiorisme ha estat moblar tots els dormitoris. Cadascun té un llit, un armari i una zona de treball.

Pressupost de reforma i interiorisme

T´oferim una reforma integral personalitzada i amb un interiorisme únic i personalitzat. Pots sol·licitar el teu pressupost trucant al 93 209 97 17. El tindrem llest en menys d’una setmana i t’ho lliurarem sense compromís amb un projecte detallat.