close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma i interiorisme al carrer Sants de Barcelona

Hem acabat un nou projecte a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de millorar diversos aspectes de l´interiorisme en un pis del carrer Sants. Una actualització de la imatge en espais com ara la sala d’estar, els dormitoris o els passadissos. Hem complert l’objectiu principal per aplicar les tendències decoratives actuals.

Gràcies a la nostra experiència i versatilitat en reformes integrals podem adaptar-nos a tota mena de necessitats i estils. Per això disposem d’un departament especialitzat en disseny interior que us assessora durant tot el procés. També us acompanyarem a visitar show rooms perquè escolliu tots els materials i acabats de manera directa.

Igual que tots els nostres projectes de reforma integral i interiorisme, pots veure els acabats les nostres xarxes socials. Les actualitzem cada dia amb contingut propi i real. D’aquesta manera pots apreciar la nostra manera de treballar i saber que podem aconseguir a casa teva.

Pintura i allisat de parets

Un dels treballs encomanats ha estat allisar totes les parets i pintar tot el pis. L´habitatge necessitava una actualització ia la nostra empresa de reformes disposem d´un ampli catàleg de pintures. D’aquesta manera, cada propietari pot escollir el color de pintura que millor encaixa amb el seu estil.

Per aquest habitatge hem treballat sobre la base d’un estil de disseny contemporani. En aquest tipus dinteriorisme les tonalitats neutres són les protagonistes. Així hem aconseguit crear espais molt lluminosos i amb més sensació d’amplitud. També hi contribueix les grans entrades de llum natural.

Per a les parets de la sala d’estar, els dormitoris i el passadís hem fet servir un to suau de color beix. Genera un bonic contrast amb el color blanc del sostre i els acabats de fusta de les portes. Permet que la llum flueixi per tots els racons i generi un ambient familiar i molt acollidor.

Nou terra de parquet

També ens hem encarregat de col·locar un nou paviment als espais comuns. Igual que les parets, el terra d’aquest pis necessitava una renovació. La nostra secció de paviments i parquets ofereix moltes alternatives. Des d’estils més clàssics fins a opcions més modernes.

Ens hem encarregat de col·locar un nou terra de parquet a les zones del saló, les habitacions i també el passadís. A nivell visual encaixa perfectament amb la imatge global de tot el pis. L’acabat d’aquest terra de parquet és de fusta natural i s’encarrega de generar més sensació de calidesa.

A nivell visual el resultat és perfecte i d’acord amb les tendències actuals per a decoració de pisos. De la mateixa manera els terres de parquet són atemporals i encaixen en molts estils decoratius. A nivell pràctic es tracta d´un parquet laminat molt resistent i durador. Aquest paviment està preparat per suportar un ús diari durant molt de temps.

Reforma i interiorisme a Barcelona

Si vols millorar qualsevol aspecte de casa teva contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Preparem el teu projecte i t’ho lliurem sense cap compromís. Ens encarreguem tant de reformes integrals com de projectes d’interiorisme.