close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma i interiorisme per a una cuina oberta

27 maig, 2021 · Blog

Com a empresa de reformes integrals assentada en el sector, a Grupo Inventia oferim un servei complet en la reforma i interiorisme de la teva llar. Dins dels nostres serveis les reformes de cuines són de les més demandades. La nostra experiència i el resultat dels nostres treballs ens situen com la millor opció en els paràmetres qualitat preu.

A més d’oferir un equipament de primera i de garantia per a la cuina, els professionals de Grupo Inventia també s’encarreguen d’altres aspectes. L’interiorisme de la cuina és un d’ells i treballem amb un ampli ventall d’opcions. Més si es tracta d’una cuina oberta que ha de conjuntar amb la imatge global de l’habitatge.

Per això comentarem diversos punts a tenir en compte a l’hora de renovar una cuina oberta. Abans compartim un vídeo en què expliquem com vam elaborar un projecte de reforma de cuina. En el nostre canal de Youtube també pots veure el mateix mètode per a reformes de banys o projectes d’interiorisme a Barcelona.

Avantatges d’una cuina oberta

Fa uns anys la cuina oberta s’associava a habitatges petits que no tenien l’espai suficient per albergar una cuina en una estança independent. No obstant això amb el pas dels anys aquesta concepció ha canviat i la cuina oberta ha passat a ser una de les opcions més sol·licitades.

reforma integral barcelona

El poder generar més amplitud i espai visual en un habitatge és el principal avantatge que ofereixen les cuines obertes. Amb elles es genera un espai més pràctic i multifuncional. A més de poder realitzar les tasques pròpies d’una cuina també pot convertir-se en un espai multifuncional. Per exemple una zona ideal per rebre les visites o realitzar menjars disteses.

Interiorisme per a una cuina oberta

L’apartat de l’equipament queda cobert gràcies al nostre catàleg d’electrodomèstics. En aquest punt els nostres professionals de l’interiorisme treballen per oferir la millor solució a les necessitats de cada client. Treballem amb distribuïdors de mobiliari de cuina professionals i de garantia, a més ens ofereixen una àmplia gamma de possibilitats.

Connectar el interiorisme de la cuina amb el de la resta de l’habitatge serà molt senzill. Les nostres opcions abasten tot tipus de colors per als mobles de cuina i distribucions possibles. Si el teu desig és tenir una cuina oberta la seva imatge pot integrar-se fàcilment i combinar-se amb altres elements. Per exemple el paviment de la resta d’estances o el color de les parets.

reforma integral

Reforma i interiorisme de cuines

A Grupo Inventia posem al teu servei els millors professionals de l’interiorisme a Barcelona i rodalies. Gràcies al nostre projecte comptaràs amb una cuina equipada i funcional, a més de tenir una imatge d’acord a el disseny interior de tot l’habitatge. Elaborem el teu projecte més pressupost de forma gratuïta i sense compromís. Per sol·licitar-pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari de contacte.