close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a l’Avinguda Gaudí de Barcelona

A Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de reforma integral a Barcelona. Aquest cop hem anat a renovar tots els aspectes d’un habitatge situat a l’Avinguda Gaudí. Les premisses en aquesta nova reforma integral eren modernitzar la imatge de les estances incloent elements originals.

En aquest vídeo poden apreciar-se els acabats aconseguits. En línies generals s’ha renovat tot l’habitatge i s’han equipat espais clau d’ús diari com la cuina i el bany. Pots veure més reformes integrals realitzades a Barcelona i rodalies al nostre canal de Youtube.

Nou interiorisme

Tot treball de reforma integral que vam realitzar en Grupo Inventia part d’un projecte d’interiorisme. En ell ens basem en les indicacions dels propietaris i treballem per aconseguir el que ells volen. Per aquest habitatge s’ha optat per un disseny interior modern amb major presència de tons neutres.

D’aquesta manera s’han aconseguit espais molt lluminosos i visualment amplis. En definitiva una llar còmode i funcional. També destaca la restauració d’elements originals com les parets i sostres de maó vist. En la cambra de bany i alguns dormitoris d’aquesta reforma integral s’ha mantingut el terra hidràulic original.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina oberta amb una distribució en forma d’U. La nova disposició permet una mobilitat molt funcional i tenir a l’abast tot allò que es necessiti. A la zona oberta s’ha col·locat una barra d’esmorzar que amplia la superfície de suport i de treball a la cuina. La part central l’ocupa un taulell equipada amb una placa vitroceràmica i una pica.

Tant en la part inferior com superior hi ha armaris i calaixos que ofereixen una àmplia capacitat d’emmagatzematge. A la part alta s’ha encastat al microones. Tot això en un mobiliari de cuina que combina diferents tons de beix. A la part dreta s’ha disposat un buit a mida per encastar la nevera.

Reforma de bany

La reforma integral d’aquest habitatge ha implicat una renovació completa de la cambra de bany. Pel que fa a les peces sanitàries, ara compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i un plat de dutxa. La reforma de bany ha donat lloc a un espai que ofereix les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús.

Seguint la línia decorativa general de l’habitatge, al bany també hi ha presència de tons neutres. Concretament les parets s’han enrajolat amb rajoles blanques. Això ha permès introduir altres acabats. Es poden veure en el moble de bany amb acabats en fusta oa terra hidràulic original restaurat.

Reformes integrals a Barcelona

L’equip de reformes integrals de Grupo Inventia treballarà perquè la teva llar llueixi tal com desitges i tingui tot allò que necessitis. Pots sol·licitar la teva projecte trucant al 93 209 97 17 o escrivint a info@grupoinventia.es. T’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.