close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a l’Avinguda Rio de Janeiro

A Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins a l’Avinguda Rio de Janeiro. Allà ens hem encarregat de millorar la imatge de totes les estances de l’habitatge. Els nostres professionals també s’han encarregat de renovar i equipar estades clau com la cuina i el bany.

Abans de comentar algunes de les millores realitzades en aquesta reforma integral compartim un vídeo amb tots els acabats generals. Per conèixer altres dels nostres treballs pots seguir-nos al nostre canal de Youtube. En aquesta plataforma compartim totes les reformes integrals que vam finalitzar, tant a Barcelona ciutat com a municipis de les rodalies.

Interiorisme modern i actual

Una de les primeres millores d’aquesta reforma integral a Barcelona ens porta fins a la seva interiorisme. Les nostres dissenyadores d’interiors s’han encarregat de realitzar un projecte a partir d’una imatge contemporania. En aquest cas les parets s’han pintat de color blanc, el millor per generar espais lluminosos i amb sensació d’amplitud. Les noves portes, d’imatge moderna, també són de color blanc.

D’aquesta manera s’aconsegueix un ambient agradable i acollidor en totes les estances. Característiques que es potències gràcies a el nou paviment, un terra ceràmic imitació fusta. Es tracta d’un material resistent i que aporta de manera molt eficaç aquesta calidesa de la fusta. El sòcol també presenta acabats en fusta generant un bonic contrast amb les parets blanques.

Reforma integral de cuina

Un altre dels espais millorats en aquesta reforma integral és la cuina. Es tracta d’una estança vital en tota habitatge i per això comptem amb els millors professionals per a la seva reforma. Per a la nova disposició dels elements s’ha optat per una distribució de cuina en forma de L. Donades les característiques de la cuina és la que ofereix una mobilitat més funcional.

A l’extrem de l’esquerra s’han integrat els electrodomèstics. Es componen d’una nevera, un forn i un microones. Seguidament neix el primer tram de placa de cuina que s’ha equipat amb una placa vitroceràmica. En aquesta zona hi ha capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

En el fons de la cuina apareix una segona taulell equipada amb una pica. El taulell també augmenta la superfície de suport i de treball. Tot això embolicat en un moble de cuina de color blanc i panells llisos que combinen amb unes taulells de color beige. Per al nou terra de la cuina s’ha utilitzat el mateix que estances com la sala d’estar o els dormitoris. Un genial terra ceràmic imitació fusta.

Reforma de bany

Al tractar-se d’una reforma integral també ens hem encarregat de renovar per complet la cambra de bany. La nova imatge és similar a la de la resta de l’habitatge. Un disseny contemporani amb tons neutres que generen un espai d’ambient acollidor. Les parets s’han enrajolat amb rajoles grans de color blanc amb detalls de marbre. El terra ceràmic imitació fusta combina molt bé amb el nou moble de bany.

També s’han instal·lat noves peces sanitàries. Ara la cambra de bany està llest per oferir les millors prestacions. Es componen d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter de línies modernes i un pràctic plat de dutxa. La zona d’aigües queda protegida per unes mampares de portes corredisses transparents.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els millors professionals perquè la reforma integral de la teva llar sigui un èxit. Per sol·licitar el teu projecte més pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari. Te’ls lliurarem sense cap cost ni compromís.