close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a L’Hospitalet de Llobregat

Ens hem desplaçat fins a la localitat de L’Hospitalet de Llobregat per reformar un pis tant en imatge com en instal·lacions. Concretament s’ubica al carrer de Finestrelles i ara disposa d’un equipament modern i funcional. Ens hem encarregat d´aplicar les millors opcions a les demandes que ens van fer els propietaris.

A més de fer reformes a Barcelona ciutat també ens encarreguem de reformar habitatges a municipis de les rodalies. Igual que aquesta reforma a l’Hospitalet també millorem pisos i cases a Gavà, Sabadell, Sant Just, Badalona i molts més. Si necessites fer una reforma integral a casa teva pots contactar amb nosaltres.

Per exposar els nostres treballs compartim els resultats a les nostres xarxes socials. Així pots veure de forma real com és una reforma integral de Grupo Inventia i que millores podem fer a casa teva. Per exemple, podeu veure el resultat d’aquesta reforma a L’Hopitalet al següent vídeo.

Interiors moderns

Un dels primers passos en aquesta reforma integral ha estat establir quin seria el nou disseny interior. Actualment, l’estil contemporani és el més escollit per a pisos familiars. L´objectiu és crear espais d´ambient agradable potenciant la lluminositat i la sensació d´amplitud. El nostre equip d’interioristes a Barcelona treballa amb una gran varietat de materials per aconseguir de manera efectiva.

Hem pintat les parets de color blanc i hem aconseguit que la llum natural flueixi per tota la vivenda. D’aquesta manera hem generat més sensació d’amplitud i totes les zones de casa són agradables. Hem aplicat aquesta tècnica a espais com el saló i els dormitoris.

També ens hem encarregat de canviar les portes del pis. Ara les portes són de color blanc i aporten modernitat a la imatge global. Pel nou paviment ens hem encarregat de col·locar un terra de parquet en tons de fusta natural. El resultat és una imatge amb molta harmonia i amb la calidesa perfecta per a una llar.

Cuina oberta

La cuina és de concepte obert i està distribuïda en forma de U. Ara cada element està situat al lloc indicat per oferir la millor funcionalitat. Aquesta cuina és àmplia i permet una mobilitat perfecta. A més, en ser una cuina oberta està connectada amb la zona principal de la casa.

A la part dreta hi ha buits a mida per integrar els electrodomèstics. Concretament hi ha espai per a una nevera, un forn, un microones i un rentaplats. L’aigüera s’ubica a la cantonada, entre el taulell dret i el principal. El taulell central és allargat i ofereix una gran superfície de suport i de treball.

Hi hem instal·lat la placa vitroceràmica i l’acompanya una campana extractora de disseny en color blanc. A la banda esquerra apareix un taulell nou que es pot utilitzar com a barra d’esmorzar. Una altra millora en aquesta reforma de cuina és que disposa de capacitat d’emmagatzematge a tota la part inferior.

Bany funcional

Un altre espai que hem millorat és la cambra de bany. Es tracta d´una zona d´ús diari i que sempre ha de presentar les millors condicions. Després de la reforma integral, disposa d’un equipament sanitari complet i funcional. El millor és que us acompanya una imatge moderna i acord a la resta de la vivenda.

L´equipament sanitari d´aquest bany es compon d´un lavabo amb moble d´emmagatzematge, una parella de vàter i bidet flotants i una banyera. Es tracta d’una reforma de bany molt completa i que es pot utilitzar en les millors condicions en tot moment. A nivell pràctic és un espai de neteja que es complementa amb les necessitats del dia a dia.

Per a la imatge de la cambra de bany hem combinat dos tots de rajola. Tres parets estan enrajolades per complet amb rajoles de color blanc. Per la seva banda, la paret del vàter i bidet està coberta amb rajoles de color fosc. Aquest mateix to és el que s’ha escollit per a les rajoles del nou terra de bany.

Reformes a L’Hospitalet

Si tens un pis o casa a L’Hospitalet de Llobregat que vols reformar contacta amb nosaltres. Preparem un projecte a mida i un pressupost ajustat a les teves necessitats que t’entreguem sense compromís. Truca’ns al 93 209 97 17.