close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Pallejà

Un nou projecte finalitzat ens porta fins a la localitat de Pallejà. Ens hem encarregat d’actualitzar el disseny interior de les zones comunes i renovar completament la cuina. Tot això ha implicat treballs de pintura, canvi de terra, col·locar noves portes i instal·lar el nou equipament.

La nostra empresa de reformes es desplaça a municipis propers a Barcelona per millorar aspectes d’imatge i instal·lacions a pisos i cases. Disposem d´un ampli equip de professionals per arribar a localitats com Sabadell, Gavà, Sant Joan Despí, Badalona… Entre moltes altres.

D’aquesta manera ens hem encarregat d’aquesta reforma integral a Pallejà que hem acabat amb èxit. Els espais que hem reformat estan preparats per oferir les millors prestacions des del primer dia. Compartim els acabats d’aquest projecte al vídeo següent. Segueix-nos a xarxes socials per conèixer de primera mà totes les nostres reformes integrals.

Reforma de cuina lineal

La nova cuina es manté a la seva ubicació original dins del pis. Aquesta reforma de cuina l’hem feta en una estança independent i de superfície rectangular. Per això hem fet servir una distribució de cuina lineal. Gràcies a aquesta disposició ofereix una mobilitat perfecta a l’hora de fer servir tots els seus elements.

A l’extrem esquerre hem deixat buits a mida per integrar els electrodomèstics. Concretament hi ha espai per a una nevera, un forn i un microones. Tot seguit neix un taulell allargat que arriba a l’altre extrem de la cuina. El taulell ofereix una gran superfície de suport i de treball. A més, hem instal·lat una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus.

Nova imatge de cuina

En aquesta reforma de cuina a Pallejà també n’hem actualitzat la imatge. Ara llueix un disseny contemporani amb tons neutres. El moble de cuina és de color blanc tant a la part superior com inferior. També hem aprofitat la zona baixa del taulell per integrar la rentadora i el rentaplats. D’aquesta manera s’aconsegueix un bonic contrast amb el nou taulell de color negre.

També hem pintat les parets de color blanc per generar un espai molt lluminós i visualment ampli. Al disseny de la cuina us acompanya el nou paviment que hem instal·lat. Es tracta d’un terra ceràmic en to beix que encaixa perfectament en aquesta imatge contemporània. A més, és un material molt resistent i ideal per a un espai d’ús diari.

Canvi de portes

A la reforma de cuina cal sumar diverses feines més en aquesta reforma integral a Pallejà. Ens hem encarregat d’actualitzar la imatge als espais comuns com són els replans i passadissos. Un primer treball ha estat pintar les parets amb pintura de color blanc. Igual que a la cuina, hem aconseguit generar més lluminositat i amplitud a l’interior d’aquest pis.

També ens hem encarregat de col·locar el nou terra d’acord amb la imatge desitjada. S’ha escollit un terra ceràmic imitació parquet per col·locar a la zona del passadís. A l’apartat visual es tracta d’un acabat ideal per a interiorismes contemporanis. Aporta més sensació de calidesa i benestar. D’altra banda, a nivell pràctic el terra ceràmic és resistent i durador.

Les portes d’accés als dormitoris oa la cuina també les hem canviat. Hem substituït les portes originals ja antiquades per portes modernes de color blanc. Totes les portes tenen un relleu a la part superior i inferior i la maneta que s’ha escollit és de color negre mat.

Pressupost de reforma integral

Projectes a mida per a reformes integrals a Barcelona i rodalies. Ens encarreguem de tot el procés de millora de la teva llar i t’oferim un assessorament personalitzat i línia directa amb els nostres professionals en tot moment. Pots sol·licitar el teu pressupost de reforma integral trucant al 93 209 97 17. En pocs dies el tindrem preparat i t’ho lliurarem sense cap cost ni compromís.