close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Palau-solità i Plegamans

Oferim els nostres serveis en reformes integrals tant a la ciutat de Barcelona com a localitats de les rodalies. És el cas del projecte que hem acabat al municipi de Palau-solità i Plegamans. Es tracta d’un projecte de reforma integral complet amb millores tant en el disseny interior com en els equipaments i les instal·lacions.

Ara aquest pis ha passat a ser una llar familiar adequada a les necessitats i tendències actuals. Ens hem encarregat d’aplicar funcionalitat a espais clau d’ús diari com ara la cuina i el bany. Gràcies a la nostra versatilitat com a empresa de reformes podem adaptar-nos a tota mena de necessitats i estils decoratius.

Compartim el resultat d’aquesta reforma integral a Palau-solità i Plegamans al següent vídeo. Als nostres perfils de xarxes socials pots conèixer tots els pisos i cases que hem reformat. Actualitzem el nostre contingut diàriament amb fotos i vídeos propis i reals. D’aquesta manera pots veure quines millores podríem aplicar a casa teva.

Reforma de cuina a L

La cuina s’ubica en un espai ampli que permet una mobilitat excel·lent. A més, es tracta d’una habitació independent dedicada a la cuina i tasques de bugada, ja que compta amb una rentadora. Hem aplicat una distribució de cuina en L, ja que és la que s’adapta millor a les necessitats que hem de cobrir.

A l’extrem del costat esquerre el moble de cuina té buits a mida per col·locar diversos electrodomèstics. Concretament hi ha buits per a la nevera, el forn i el microones. Tot seguit neix el primer tram de taulell que està equipat amb una placa vitroceràmica. En aquesta zona hi ha espai demmagatzematge a la cuina tant a la part inferior com superior.

El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram. Arriba fins a l’altre extrem de la cuina i ofereix una superfície de suport i de feina molt àmplia. En aquest taulell hem instal·lat una pica d’un sinus i hem integrat un rentaplats a la part inferior. Per a aquesta reforma de cuina hem fet servir un disseny contemporani amb moble de cuina en color blanc i un terra ceràmic imitació parquet.

Bany funcional

La cambra de bany també és àmplia i ens ha permès distribuir el nou equipament sanitari de manera efectiva i funcional. Ara ofereix les millors prestacions per fer-lo servir en tot moment, ja que aquest és l’objectiu principal. En aquesta reforma de bany ens hem encarregat d’aplicar millores tant al disseny interior com a les instal·lacions.

Hem col·locat un nou lavabo a la banda esquerra de la cambra de bany. Es tracta d’un lavabo doble que compta amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. Just davant hem instal·lat el nou vàter imatge moderna. El fons del bany està reservat a la zona daigües, un plat de dutxa protegit per una mampara transparent.

Disposem d´una gran varietat d´opcions per a la decoració de reformes de banys. En aquest cas, hem aplicat un disseny contemporani amb tons neutres. Així, hem creat un espai lluminós i visualment ampli. Hem enrajolat les parets amb rajoles beix i també hem col·locat el terra ceràmic imitació parquet.

Disseny interior i reforma integral

En tots dos treballs de reforma les nostres interioristes a Barcelona s’han encarregat d’aconseguir un disseny interior d’acord amb els gustos i l’estil dels propietaris. Com es pot apreciar, es tracta d’un disseny interior contemporani on predominen les tonalitats neutres. D’aquesta manera, podem aprofitar les entrades de llum natural i crear espais lluminosos i potenciar la sensació d’amplitud.

A la reforma de cuina predomina el color blanc, encara que també fem ús del to beix per marcar els taulells i part de la paret. Per la seva banda, en el nou disseny de bany el color beix és protagonista i es combina amb acabats en fusta com els del nou lavabo. En tots dos casos hem fet servir el mateix terra ceràmic imitació parquet, ja que encaixa amb l’estil que volem implementar genera continuïtat en el disseny interior global.

Si creus que ha arribat el moment de millorar algun aspecte de casa teva contacta amb nosaltres i sol·licita el teu pressupost de reforma sense compromís. Ens ajustarem a les teves necessitats i pressupost per oferir-te les millors solucions. Truca’ns al 93 209 97 17 i en pocs dies ho tindrem preparat per entregar-t’ho.