close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Plaça Portocristo de Barcelona

Una de les últimes reformes integrals a Barcelona que hem realitzat ens porta fins a la Plaça Portocristo. Aquí ens hem encarregat de dur a terme millores en la imatge i en l’equipament d’aquest habitatge. El nostre equip s’ha encarregat de convertir en realitat tot el que es va establir al projecte inicial. Ara el immoble ofereix les prestacions necessàries que li corresponen a una llar.

En el nostre canal de Youtube compartim el vídeo d’aquesta nova reforma integral. Et convidem a visitar-lo i coneix tots els projectes que hem realitzat tant a Barcelona ciutat com a municipis de les rodalies. Treballem amb un ampli ventall d’opcions i ens adaptem a tots els estils i pressupostos.

Nou disseny interior

Un dels objectius en aquesta reforma integral a Barcelona era el de renovar per complet la imatge de l’habitatge. Per això el nostre departament de disseny interior ha elaborat un projecte d’acord amb el gust i necessitats dels propietaris. Ara tots els espais llueixen una imatge moderna i actual, a més d’oferir un ambient molt acollidor.

Per a estances com la sala d’estar i els dormitoris s’ha apostat per pintar les parets de color blanc. D’aquesta manera s’aprofita a el màxim la llum natural procedent de l’exterior i es generen espais lluminosos i amplis. A aquest color blanc, també present en les noves portes, l’acompanya un terra de parquet en tons mitjans de fusta. També s’aconsegueix generar una agradable calidesa a la imatge global.

Reforma integral de cuina

Un altre espai important millorat en aquesta reforma integral és la cuina. Aquesta es manté situada en el seu espai original, una estada independent a la qual s’accedeix per una porta corredissa. Una vegada en ella trobem un nou moble de cuina en forma de L. Donades les característiques de l’estança aquesta és la distribució més òptima i funcional.

A la part dreta s’ha disposat un buit a mida per integrar la nevera, mentre que a la part central apareix el taulell. Aquest ofereix una àmplia superfície de suport i està equipada amb una pica i una placa vitroceràmica. A més disposa de capacitat d’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior. Precisament aquí s’ha integrat el forn i el microones respectivament.

Reforma de bany

A l’tractar-se d’una reforma integral a la cambra de bany també s’han realitzat les millores necessàries. S’ha renovat completament l’equipament sanitari i ara garanteix les millors prestacions en el seu ús. Està compost per un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter de línies modernes i un plat de dutxa arran de terra.

La imatge del bany també s’ha millorat seguint la línia de l’interiorisme general de la vivenda. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles rectangulars de to beige. D’altra banda s’ha col·locat un terra ceràmic imitació parquet. Es tracta d’una superfície molt resistent per a una cambra de bany i amb un aspecte visual fantàstic.

Reforma integral a Barcelona

Els projectes de reforma integral que oferim a Grupo Inventia són personalitzats i a la mida de les teves necessitats. També realitzem treballs de reforma parcial com podrien ser la cuina i els banys. Per sol·licitar el teu pots omplir aquest formulari o trucar-nos directament al 93 209 97 17.