close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Sant Feliu de Llobregat

Un nou treball de reforma integral d´habitatge ens porta fins a la localitat de Sant Feliu de Llobregat. Oferim els nostres serveis en reformes integrals tant a Barcelona ciutat com a municipis de les rodalies. Hem fet moltes reformes integrals a Badalona, Gavà, Terrassa, Hospitalet o Sant Feliu, entre moltes altres.

En aquesta ocasió ens hem encarregat de millorar el disseny interior de tots els espais d´aquest pis. Un projecte personalitzat que inclou allisat de parets, treballs de pintura, col·locació de terra o canvi de portes i finestres. Aquestes millores les podem apreciar tant a la sala principal, al passadís i als dormitoris.

Com es pot apreciar al següent vídeo, també ens hem encarregat dur a terme la reforma de cuina. La nostra versatilitat ens permet adaptar-nos a tot tipus de necessitats, sigui quin sigui l’estil decoratiu o l’equipament sol·licitat. El nostre catàleg és molt variat i comptem amb un equip de professionals en reforma i interiorisme amb molta experiència.

Disseny interior contemporani

Per a la nova imatge d´aquest habitatge hem apostat per un disseny interior contemporani. En aquest tipus destil predominen les tonalitats neutres i el principal objectiu és aconseguir espais molt agradables. Per això hem treballat a potenciar la lluminositat i l’amplitud visual aprofitant al màxim les entrades de llum natural.

D´aquesta manera ens hem encarregat de pintar les parets de color blanc. Es tracta de la tonalitat ideal per aconseguir que la llum flueixi per tota la casa. Així ho hem aplicat a espais com el saló i el menjador o els dormitoris. És una casa molt ben il·luminada i gràcies a aquesta combinació hem generat espais amb un ambient molt agradable.

A més, és una imatge que s’adapta amb facilitat a tot tipus de dissenys decoratius. Taules, cadires o prestatgeries de metall o fusta són ideals per a aquest tipus d’estils contemporanis. Una altra novetat en aquesta reforma integral a Sant Feliu és el nou paviment que ens hem encarregat de col·locar. Es tracta d’un terra de parquet en tons de fusta natural i és present a tots els espais de la casa. Afegeix a l’ambient acollidor i relaxat el punt de calidesa ideal per a una veritable llar.

Reforma de cuina oberta

La reforma de cuina d´aquest pis de Sant Feliu de Llobregat és de concepte obert i està distribuïda en forma de L. Està ubicada en un espai molt ampli que està pensat per col·locar una zona de menjador. La zona de la cuina es pot moblar amb molta facilitat amb una taula i diverses cadires. D’aquesta manera, la cuina quedaria connectada de manera fluida amb el menjador.

A la banda esquerra compta amb un tram de taulell que funciona com a superfície de suport i de treball. Ja a la part principal trobem un taulell allargat amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior. Aquí s’hi han integrat el forn i el microones, respectivament. La encienra també està equipada amb una placa vitroceràmica i una pica. Ja a l’extrem del costat dret, el moble de cuina compta amb un buit a mida per integrar la nevera.

Pel que fa a la nova imatge d’aquesta reforma de cuina, el moble de cuina combina el color blanc, a la part inferior del moble i als taulells, i els acabats de fusta, als armaris superiors. Així el mobiliari de cuina queda connectat amb el nou terra de parquet.

Pressupost de reforma integral

T’oferim un projecte de reforma integral a mida i ajustat a les teues necessitats. Disposem d’un catàleg d’opcions molt ampli per poder oferir-vos tot el que necessiteu a la vostra nova llar. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma sense compromís.