close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Viladecans

L’equip de reformes integrals de Grupo Inventia s’ha desplaçat fins a la localitat de Viladecans per renovar completament un habitatge. S’ha treballat en la millora de la imatge i de l’equipament de certes estances. Després d’un projecte de reforma integral previ que incloïa uns precisos renders 3D podem mostrar el resultat de la feina realitzada.

Abans de conèixer les millores realitzades en aquesta reforma integral, poden veure tots els seus acabats en el següent vídeo. En el nostre canal de Youtube pots conèixer tots els treballs que hem realitzat fins a la data. Tant a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies. Si vols renovar el teu habitatge pots omplir aquest formulari i t’informarem sense compromís.

Reforma de cuina

Ens trobem amb una cuina situada en una estada independent i amb distribució en forma d’U. El costat dret ho ocupa un allargat taulell equipada amb una placa vitroceràmica. A més ofereix superfície de suport i compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la seva zona inferior com superior.

A la part central de la cuina tenim una altra taulell. És més reduït, però perfecta per ubicar l’aigüera. Ja a la banda esquerra s’ha disposat un moble de cuina blanc que amplia l’emmagatzematge. Aquí s’han encastat nevera forn i microones. Tota reforma integral comporta un treball minuciós de renovació de cuina. En aquest cas ha tornat a ser un èxit.

Reforma de bany

A la cambra de bany s’accedeix a través d’una porta corredissa de vidre opac. Una de les novetats després de la reforma integral. Ara compta amb un equipament sanitari molt complet i d’ús funcional. Aquest es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge, una parella de vàter i bidet suspesos i un plat de dutxa.

Per a la nova imatge s’ha optat per un enrajolat a mitja altura amb rajoles blanques. Gràcies a aquest color s’aconsegueix que la llum s’expandeixi a cada racó. Un detall interessant el trobem en el nou paviment. S’ha col·locat un terra de gres imitació fusta. Tot un encert tant a nivell visual com pràctic.

Nou interiorisme

En línies generals el global de l’habitatge llueix una imatge d’estil contemporani. Això es tradueix en major presència de tonalitats neutres. D’aquesta manera s’han aconseguit espais molt lluminosos i visualment amplis. Detalls que s’agraeixen en qualsevol habitatge i que transmeten comoditat.

En totes les estances d’aquesta reforma integral s’han combinat tons neutres i acabats en fusta. Les parets s’han pintat amb colors beige i blanc. Per la seva banda el paviment escollits a estat un terra de parquet en tons mitjans de fusta. El nou interiorisme afavoreix a generar estances d’ambient com, ja que a més compta amb grans entrades de llum natural.

Reformes integrals a Barcelona

Els nostres professionals t’oferiran el millor projecte per a la reforma integral de la teva llar. Ens adaptem a tots els estils i pressupostos. Pots contactar sense compromís trucant al 93 209 97 17 o escrivint a info@grupoinventia.es.