close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Vilassar de Mar

Recentment hem conclòs un nou treball de reforma integral. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins a la localitat de Vilassar de Mar, on hem treballat en la millora tant de el disseny interior de tots els espais de l’habitatge com en la renovació de l’equipament d’estances clau com són la cuina i les cambres de bany.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals aconseguits en cadascuna de les estances de l’habitatge. A continuació passarem a comentar alguns dels detalls de la feina de reforma integral realitzada.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina oberta i distribuïda en forma lineal, aconseguint una perfecta mobilitat per fer ús de tots els seus racons. A l’extrem de la banda esquerra s’han encastat la nevera, el forn i el microones. Seguidament neix un primer tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica. Aquesta zona compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior.

El taulell gira cap a la dreta i dóna lloc a un segon tram que disposa d’una pica i ofereix una àmplia superfície de suport. En aquesta reforma de cuina es combina un moble de color blanc a la part baixa i uns armaris d’acabat en fusta en l’alta. Per la seva banda, els taulells són de color gris, fent joc amb el paviment de gres col·locat.

Reforma de banys

L’habitatge compta amb dues cambres de bany que han estat totalment renovats. En tots dos s’han utilitzat els mateixos acabats per crear la nova imatge, aconseguint dos espais amplis i lluminosos. En aquesta reforma de banys les parets s’han enrajolat amb rajoles beige, una tonalitat neutra que ha permès introduir altres acabats com el de la fusta del moble de bany.

En tots dos casos també s’ha renovat l’equipament sanitari, deixant-lo llest per oferir les millors prestacions. Els dos banys disposen d’un lavabo, un vàter i una dutxa. Algunes de les diferències més significatives és que en a el bany de cortesia s’accedeix per una porta corredissa i que el bany principal també compta amb un bidet.

Reformes integrals a Barcelona

El nostre equip de reformes integrals a Barcelona va tornar a realitzar un excel·lent treball. Si vols conèixer tots els serveis que oferim pots trucar-nos a l’93 209 97 17 i també sol·licitar el teu pressupost de reforma, t’ho lliurarem gratis i sense compromís.