close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma Integral abans i després: Avinguda Diagonal

Una de les reformes integrals a Barcelona que hem acabat està a l’Avinguda Diagonal. Per apreciar el treball que hem realitzat compararem l’abans i després de la reforma integral. D’aquesta manera es poden veure amb tot detall les millores aplicades a cada espai de l’habitatge.

En aquest sentit hem convertit un pis sense cap encant en una veritable llar. Ara espais com el saló o els dormitoris són acollidors i funcionen com a zones ideals per a la vida diària. De la mateixa manera espais clau com la cuina i la cambra de bany estan preparats per oferir les millors prestacions en tots els moments.

Al nostre canal de Youtube compartim el següent vídeo. Una comparació de l’abans i després d’aquesta reforma a Barcelona. Els canvis i les millores es poden comprovar a tots els espais. Segueix-nos a xarxes socials i coneix tots els nostres projectes. Actualitzem el contingut diàriament.

Millora d’interiorisme

Un dels aspectes que ens hem encarregat de millorar aquesta reforma a Barcelona és el disseny interior. Comptem amb un equip d’expertes interioristes que prepara un projecte sobre la base dels teus gustos i necessitats. A més, t’assessora durant tot el procés de la reforma de casa teva.

En aquest pis de l´Avinguda Diagonal s´ha aplicat un disseny contemporani amb tons neutres. Ha passat d’un look molt dels anys vuitanta a un aspecte modern i ben cuidat. Es nota molt a les tonalitats, ja que abans tenia molts elements de fusta en tons molt forts. Ara són colors més suaus i generen espais amplis i lluminosos.

Es nota al nou terra de parquet instal·lat a moltes zones de l’habitatge. Com es pot veure al vídeo i les fotos s’ha canviat el paviment original en tons foscos de fusta. El nou terra es presenta amb un to clar de fusta i combina 100% amb la imatge global.

Espais acollidors

D’altra banda, les parets han estat pintades amb colors neutres com el blanc i el beix. D´aquesta manera s´aconsegueix que la llum natural flueixi fins a cada racó de l´habitatge. Amb aquesta pràctica hem aconseguit generar espais lluminosos i amplis ideals per a una llar actual. Així, zones com la sala d’estar i els dormitoris tenen un ambient acollidor i perfecte en tot moment.

A aquestes millores les acompanya la col·locació de les noves portes i finestres. Les portes són blanques i llueixen un aspecte modern per a un habitatge de disseny actual. També s’han canviat totes les finestres. Ara són d’alumini i doble vidre per assegurar un correcte aïllament tèrmic i acústic.

Reforma de cuina

En aquesta reforma integral també hem millorat una de les zones més importants de la llar, la cuina. Es manté a la seva ubicació original, encara que s’han introduït millores per crear una cuina funcional i més pràctica. Ara té un nou moble de cuina en color blanc que la dota duna gran capacitat demmagatzematge.

Al nou mobiliari de cuina s’han integrat els electrodomèstics. Entre ells la nevera, el forn i el microones. També hi ha un forat a mida per col·locar el rentaplats. Tot això en una cuina amb distribució a dos fronts que ofereix una mobilitat perfecta. A la banda esquerra s’ha col·locat un taulell destinat a superfície de suport i de treball. A més de poder col·locar petits electrodomèstics com la cafetera, la torradora, l’espremedora, etc.

Al taulell del costat dret s’han instal·lat la placa vitroceràmica i s’ha col·locat una pica d’un sinus. Amb totes aquestes novetats, la reforma de cuina respon a les necessitats actuals. Ara té una imatge moderna i un equipament altament funcional.

Nou bany suite

Dins aquesta reforma a Barcelona ens hem encarregat de renovar completament la cambra de bany suite. Es tracta d´un bany privat ampli i amb espai per col·locar un equipament sanitari complet. De fet, el nostre equip s’ha encarregat d’instal·lar un nou lavabo, inodor i plat de dutxa amb mampares.

El disseny de bany també ha estat modernitzat d’acord amb la resta d’espais de la vivenda. Les parets s’han enrajolat amb rajoles blanques i s’ha col·locat un terra de gres en to beix. Hem aconseguit generar un espai molt lluminós i d´ambient agradable.

Reforma integral pressupost

A la nostra empresa de reformes oferim projectes personalitzats i a mida. Estaràs amb el nostre departament d’interiorisme i el cap d’obra assignat a la teva reforma integral. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu pressupost de reforma sense cap compromís. En menys d’una setmana ho tindrem a punt.