close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Canalejas de Barcelona

La primera reforma integral finalitzada per Grupo Inventia a l’any 2020 ens porta fins al carrer Canalejas de Barcelona. En aquest habitatge vam portar a terme treballs de reforma i interiorisme a totes les estances, incloent el mobiliari de la sala d’estar, el menjador i els dormitoris. Es tracta d’un treball en el qual s’ha combinat un estil contemporani amb elements originals com el sostre i les parets de maó vist, els quals han estat correctament restaurades.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals en un habitatge en què s’ha sabut treure el màxim partit a cada un dels espais. L’equip de Grupo Inventia ha tornat a fer una reforma integral excel·lent.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina de concepte obert i que per a la disposició dels seus nous elements s’ha escollit una distribució de cuina lineal. A l’extrem s’han encastat la nevera, el forn i el microones. Altres electrodomèstics com la rentadora o el rentaplats s’ubiquen a la zona inferior del taulell de cuina.

Aquest últim és àmpli i ofereix una gran superfície de suport i de treball. A més, compta amb una pica i una placa vitroceràmica a la qual acompanya una campana extractora de disseny modern. A la part inferior hi ha diversos calaixos i armaris que aporten una àmplia capacitat d’emmagatzematge a la cuina. A l’igual que en la major superfície de l’habitatge, per aquesta reforma de cuina també s’ha utilitzat un terra de parquet en tons foscos de fusta.

Reforma de bany

A l’igual que les altres estances, a la cambra de bany també s’utilitza un estil decoratiu actual amb toc vintage. Les parets s’han enrajolat a mitja altura amb rajoles tipus metro de color blanc i s’ha col·locat un terra tipus hidràulic. El resultat final és el d’un espai espectacular, molt lluminós i visualment ampli.

En aquesta reforma de bany també es va renovar completament l’equipament sanitari. Ara l’estança està a punt per oferir les millors prestacions en el seu ús i compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i un plat de dutxa amb mampares de portes corredisses.

Reformes integrals a Barcelona

Els millors professionals de el sector de les reformes integrals i interiorisme els trobaràs a Grupo Inventia. Truca’ns al 93 209 97 17 i informa’t sense cap compromís de tots els serveis que ofereix la nostra empresa.