close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Castelao de L’Hospitalet

A l’empresa de reformes Grupo Inventia ens encarreguem de dur a terme projectes tant a la ciutat de Barcelona com a localitats de les rodalies. Precisament una de les darreres reformes integrals que hem realitzat ens porta fins a L’Hospitalet de Llobregat. Els nostres professionals s’han encarregat de renovar completament la imatge i les instal·lacions d’aquest habitatge.

En base a les necessitats que els propietaris van expressar el nostre equip s’ha encarregat d’elaborar el projecte. Es compon de plànols, renders 3D d’espais clau i pressupost detallat i ajustat a les necessitats. Tot això ho lliurem sense cap tipus de cost ni compromís un cop el tenim preparat. Pots sol·licitar-ho trucant al 93 209 97 17.

A més, oferim l’assessorament personalitzat per part de les nostres expertes en disseny interior i professionals de les reformes. Disposem de show rooms on pots veure i escollir tots els acabats i elements de la teva nova llar. Aquest va ser el procediment d’aquesta reforma integral a l’Hospitalet, pots veure els acabats generals al vídeo següent.

Reforma de cuina a L

La cuina es troba en un espai propi i independent. Per la seva superfície s’ha establert una distribució de cuina en forma de L. D’aquesta manera s’ha aconseguit generar un espai molt funcional i que ofereix una mobilitat excel·lent. Ara cada nou element en aquesta reforma de cuina se situa al lloc més indicat.

A l’extrem del costat esquerre comença el moble de cuina amb buits a mida per integrar els nous electrodomèstics. Concretament hi ha espai per a la nevera, el forn, el microones i el rentavaixelles. Seguidament neix un taulell en forma de L equipada amb l’aigüera i una placa de cocció de tres fogons. Alhora ofereix una àmplia superfície de suport i de treball.

S’ha instal·lat un moble de cuina blanc al costat d’un taulell de color negre. Els armaris superiors són de panell llis, mentre que als inferiors hi ha un tirador de color blanc. Per al nou terra de cuina s’ha instal·lat un paviment ceràmic que imita un acabat en tons de fusta suau.

Nova imatge i equipament

Altres dels espais que s’ha millorat del tot és la cambra de bany principal. Ara té una imatge molt més moderna i agradable que abans. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color blanc amb un acabat de marbre. També hi ha instal·lat un moble de bany blanc. Té tres calaixos i ofereix una capacitat demmagatzematge perfecta.

Per la seva banda, s’ha optat per col·locar el mateix paviment que a la cuina i altres espais de l’habitatge. La reforma de bany també té un terra ceràmic imitació parquet. En línies generals hem aconseguit dotar la cambra de bany de més lluminositat i amplitud visual. Són alguns detalls imprescindibles en un espai diari com aquest.

També té un nou equipament sanitari que es compon d’un lavabo, un vàter i una dutxa integrada. Aquesta última queda protegida per una mampara transparent de porta amb frontissa. Ara aquesta cambra de bany té tot el necessaris per oferir les millors prestacions tant diàriament com en els moments més relaxats.

Interiorisme neutre

La imatge de tot l’habitatge ha estat millorada i ha estat adequada a les tendències actuals. Les nostres professionals en interiorisme de la llar han treballat sobre la base d’un disseny interior contemporani. Les tonalitats neutres són les protagonistes i això es pot veure a la nova imatge interior de tots els espais d’aquest pis a L’Hospitalet.

Pel color nou de les parets s’ha apostat pel blanc, ja que és una opció perfecta per a tots els estils decoratius. D’aquesta manera, s’han generat espais amplis, lluminosos i molt acollidors. A llocs de la casa com la sala d’estar o els dormitoris són característiques indispensables.

Altres novetats pel que fa a l’interiorisme d’aquest habitatge les podem veure a les noves portes blanques que s’han col·locat. Es presenten en una imatge moderna i encaixen molt bé amb altres elements com els llums de bou instal·lats al sostre. També s’ha canviat el paviment de tota la vivenda. Ara té un robust i durador terra ceràmic imitació parquet que aporta una excel·lent sensació de calidesa a la llar.

Pressupost de reforma integral

El nostre objectiu és que tinguis la llar que et mereixes i amb tots els detalls que necessitis. Tindràs contacte directe amb els professionals de Grupo Inventia per conèixer el dia a dia dels treballs de reforma integral. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost sense compromís. Si t’és més còmode també pots contactar amb WhatsApp (icona a la part superior dreta).