close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Espiell de Barcelona

Una nova reforma integral a Barcelona s’uneix al llistat de treballs finalitzats. En aquesta ocasió s’ha plantejat un projecte d’interiorisme i de reforma per un habitatge situat al carrer Espiell de Barcelona. Un treball complet en el qual s’ha imprès una nova imatge i s’ha instal·lat un nou equipament.

Després de la reforma integral l’habitatge s’ha convertit en una llar. Cada espai compta amb tot el necessari per oferir les millors prestacions. Abans de comentar algunes de les millores realitzades compartim un vídeo perquè puguin apreciar-se els acabats generals. Si vols veure més reformes integrals de Grupo Inventia et convidem a seguir el nostre canal de Youtube i les nostres xarxes socials.

Interiorisme a Barcelona

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en interiorisme. Aquest s’encarrega de realitzar els nous plànols de l’habitatge. També elabora uns precisos renders 3D perquè els propietaris puguin veure el resultat de la reforma integral abans que s’iniciïn les obres. Això permet realitzar tots els canvis que es considerin oportuns i es conegui per endavant tots els materials que s’han d’utilitzar.

Per a aquest treball de reforma integral a Barcelona s’ha apostat per un disseny d’estil contemporani. L’objectiu ha estat el d’aconseguir espais amplis i lluminosos. En definitiva, un ambient acollidor en tota la llar. Per a això les parets s’han pintat amb un suau tot de beige i s’ha col·locat un paviment ceràmic amb acabat en tons clars de fusta. Per la seva banda les noves portes i sòcols presenten un to de fusta més fosc que encaixa perfectament amb la imatge global.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en una estança pròpia i independent. Compta amb una superfície àmplia i s’ha utilitzat una distribució de cuina en forma de L. Un cop finalitzats els treballs de reforma integral ens trobem amb una estada funcional i que ofereix una mobilitat perfecta. El moble de cuina presenta acabats en tons clars de fusta i aporta capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior de les taulells.

A l’extrem esquerra del moble de cuina s’han integrat la nevera, el forn i el microones. Tots els electrodomèstics presenten un acabat en acer inoxidable. Seguidament neixen dos trams de taulell en forma de L. En el primer trobem la pica, en aquest cas d’una pica. Ja en el segon s’ha instal·lat una placa vitroceràmica. A aquesta l’acompanya una campana extractora oculta en els armaris de cuina superiors.

Reforma de bany

La cambra de bany ha estat un altre dels espais que s’han renovat per complet en aquesta reforma integral. Si bé l’espai disponible no és molt ampli, no ha impedit que s’hagi pogut equipar completament. Ara l’habitatge disposa d’una cambra de bany que garanteix les millors prestacions. El nou equipament sanitari es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa.

A l’igual que la imatge general d’aquesta reforma integral a Barcelona, el disseny interior de la cambra de bany també s’ha millorat. Les parets del lavabo i de l’inodor s’han enrajolat amb rajoles ceràmiques de color beige. La paret de la dutxa també llueix aquest color neutre però s’ha enrajolat amb unes rajoles tipus mosaic. Pel que fa al paviment aquest bany compta amb un terra ceràmic imitació fusta.

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia posa a la teva disposició els millors professionals de sector de l’interiorisme i de les reformes integrals a Barcelona. Vam elaborar un projecte a mida en base a les teves necessitats, gustos i pressupost. Per sol·licitar-pots trucar-nos al 93 209 97 17 o omplir el formulari que trobaràs a la pestanya “Demana pressupost“. Tot això sense cost ni compromís.