close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Llull de Barcelona

Un nou treball de reforma integral a Barcelona ens apropa fins al carrer Llull. Aquí ens hem encarregat de millorar completament la imatge i les instal·lacions d’aquest habitatge. L’objectiu principal és adaptar-la a les tendències actuals perquè pugui oferir les millors prestacions. Gràcies a la versatilitat dels nostres professionals, hem aconseguit el resultat desitjat.

Ara aquest habitatge té una imatge moderna i un equipament altament funcional. Dit en altres paraules, ha passat de ser un immoble com qualsevol altre a funcionar com una veritable llar. Ens ajustem a les teves necessitats per plasmar un projecte de reforma integral personalitzat a la teva mida.

Totes les reformes a Barcelona que acabem les pots veure al nostre canal de Youtube i altres xarxes socials. Actualitzem els nostres perfils diàriament amb reformes reals i pròpies perquè puguis veure de primera mà com treballem. Les millores que hem aplicat en aquest pis del carrer Llull les compartim al següent vídeo.

Disseny contemporani

Un dels primers passos d’aquesta reforma a Barcelona és definir el nou disseny interior de l habitatge. Per a aquesta comesa comptem amb un departament especialitzat amb interioristes especialitzades en tots els estils decoratius. Aquesta vegada s’ha optat per una imatge contemporània amb tons neutres.

Hem pintat les parets d’aquest pis de color blanc per generar més lluminositat i sensació d’amplitud. Això es pot apreciar molt bé al saló i al dormitori, aprofitant al màxim les entrades de llum natural. A la zona principal de la casa destaca la paret de maó vist que hem restaurat i pintat de blanc.

D’aquesta manera hem integrat un element original al nou disseny interior de l’habitatge. Un altre dels nous elements a destacar és el paviment. Ens hem encarregat de col·locar un terra de parquet en tons de fusta natural a totes les estances. Alhora, hem mantingut les motllures originals al sostre.

Reforma de cuina oberta

Ens hem encarregat de fer la reforma de cuina, un dels espais més importants d’una llar. És una cuina de concepte obert i amb una distribució en forma de L que queda definida per un mur a mitja alçada. Una cuina funcional i que ofereix una mobilitat perfecta a cada moment.

A l’extrem de la dreta hem integrat els nous electrodomèstics. Concretament hi ha espai per a una nevera, un forn i un microones. Tot seguit apareix el primer tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica. També compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge a la part inferior i superior.

El taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram equipat amb una pica d’un si. Pel que fa a la nova imatge, en aquesta reforma de cuina hem col·locat un moble de cuina negre. La zona queda molt ben definida i encara més amb el nou paviment, un terra tipus hidràulic que ocupa la superfície de la cuina.

Reforma de bany funcional

Ens hem encarregat de renovar completament la cambra de bany amb una nova imatge i peces sanitàries. Disposem d´un catàleg ampli i variat per a reformes de banys. Així ens podem adaptar a tot tipus d’estils decoratius i necessitats. El nostre objectiu és que la neteja sigui funcional des del primer dia.

Ara aquest bany té un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una zona d’aigües amb un plat de dutxa. Per quedar protegida hem instal·lat unes mampares de portes corredisses transparents. A més, té un armari encastat amb buits a mida per poder col·locar el termo i la rentadora.

Seguint la nova imatge de la resta de la vivenda, hem aplicat un disseny contemporani a aquesta reforma de bany. Les parets les hem enrajolat amb rajoles de color beix i hem col·locat un terra de rajoles grises. Un detall a remarcar és la nova porta corredissa, així s’aprofita al màxim l’espai disponible a l’estada.

Pressupost de reforma integral

A Grupo Inventia ens encarreguem de dur a terme la reforma integral de casa teva. Sempre mitjançant un projecte personalitzat i ajustat a les teves necessitats. Per sol·licitar el teu pressupost truca’ns al 93 209 97 17. En pocs dies el tindrem llest i t’ho lliurarem sense compromisos.