close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Melcior de Palau de Barcelona

Un nou treball de reforma integral a Barcelona ens porta fins al carrer Melcior de Palau. Ens hem encarregat de millorar tots els aspectes d’un habitatge de dues plantes. Després de la reforma integral aquest pis de Barcelona disposa de tot allò necessari per funcionar com una veritable llar.

Com altres vegades ens hem pogut adaptar a l’estil pretès pels propietaris. Al mateix temps que ens hem ajustat al vostre pressupost. Aquests detalls són gràcies a la nostra versatilitat i capacitat dadaptació. A més, el nostre catàleg per a reformes integrals és ampli i variat.

Les novetats d’aquesta reforma integral les compartim al següent vídeo que també podeu veure al nostre canal de Youtube. Per conèixer més de la nostra feina segueix-nos a xarxes socials. Les actualitzem cada dia amb continguts propis i reals de les nostres reformes integrals a Barcelona.

Reforma de cuina a U

La cuina s’ha renovat completament per oferir una mobilitat i funcionalitat excel·lent en el seu ús. Es tracta d’una reforma de cuina de concepte obert i amb una distribució en forma d’U. Al costat dret s’ha col·locat la nevera, integrada al nou moble de cuina de color blanc.

El taulell que s’ha col·locat a la zona central és àmplia i ofereix una àmplia superfície de suport i de treball. A més, s’hi ha integrat l’aigüera d’un si. El costat dret d’aquesta reforma de cuina a Barcelona compta amb un taulell equipat amb una placa vitroceràmica.

En aquesta zona hi ha capacitat demmagatzematge a la part inferior i superior. S’hi han integrat de manera efectiva el forn i el microones. A la part oberta de la cuina hi ha una barra d’esmorzar. Un element que amplia encara més la superfície de suport i en què s’han habilitat uns tamborets.

Cambres de bany modernes

També ens hem encarregat de reformar les dues cambres de bany amb què compta aquest habitatge. Gràcies al nostre catàleg ampli per a reformes de banys podem aconseguir espais de neteja moderns i funcionals. Aquesta vegada hem renovat tant la imatge com el seu equipament sanitari.

Les parets de cada reforma de bany s’han enrajolat per complet amb rajoles de tonalitats neutres. D’aquesta manera, hem aconseguit espais que potencien la lluminositat i l’amplitud visual. També hem canviat les rajoles del paviment. En aquest cas hem col·locat terres ceràmics perfectes per a aquest tipus d’habitacions.

Per a l’equipament sanitari de la cambra de bany s’ha instal·lat un lavabo nou amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una zona d’aigües. Per a aquest darrer element, s’ha optat per un plat de dutxa que queda protegit per mampares transparents. Els nous sanitaris de neteja són un lavabo amb una calaixera a la part inferior i un vàter de línies modernes.

Interiorisme a Barcelona

A més de les reformes de cuina i les reformes de banys, també hem millorat la imatge interior de tots els espais de la casa. Per imprimir un disseny modern hem treballat sobre la base d’un estil decoratiu contemporani. Gràcies a les seves característiques, hem generat espais càlids i acollidors.

Es tracta de característiques perfectes per a una llar. D’aquesta manera, les parets s’han pintat amb un to suau de beix que permet que la llum s’expandeixi de manera homogènia. També s’han col·locat noves portes de color blanc. Destaca la porta corredissa que connecta la zona de la cuina i del menjador amb les escales que pugen a la segona planta.

Les escales interiors també les hem reformat i adequades a les normatives actuals. La barana és de ferro i amb els esglaons de fusta a joc amb el nou paviment. S’ha col·locat un terra de parquet en tons clars de fusta. D’aquesta manera, la imatge global de l’habitatge ha quedat molt més homogènia.

Pressupost de reforma integral

Ha arribat el moment d’una reforma integral a casa teva? Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu pressupost reforma. En pocs dies ho tindrem preparat per entregar-t’ho sense cap compromís. T’oferim un projecte personalitzat ia la mida dels teus gustos i necessitats.