close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Peracamps de Barcelona

Hem acabat un treball de reforma integral que ens porta a una zona propera a la Rambla de Barcelona, ​​concretament al carrer Peracamps. Ens hem encarregat de renovar completament tots els aspectes d’aquest habitatge. Des de l’apartat del disseny interior fins a les indispensables reformes de cuina i de bany.

Les reformes integrals que realitzem es caracteritzen per cercar la funcionalitat a cada espai. Gràcies a la nostra versatilitat ens podem adaptar a diferents necessitats, estils i pressupostos. L’objectiu és que gaudeixis de la teva nova llar des del primer dia i que sigui per molt de temps.

Igual que hem fet en aquesta nova reforma a Barcelona, ​​treballem amb materials contrastats al mercat i de marques de confiança. Gràcies a això podem aconseguir uns resultats excel·lents a cadascuna de les reformes integrals que realitzem. Per ara compartim el resultat d’aquesta al següent vídeo.

Cuina lineal

La cuina d´aquest pis s´ubica en un espai propi i de superfície àmplia. A la dreta de l’entrada hi ha un espai a mida per col·locar la nevera. D’altra banda, a l’esquerra hi ha col·locat el moble de cuina principal. Té un taulell de color beix molt ample i capacitat d’emmagatzematge a la cuina a la part inferior i superior.

De fet, a la part baixa del taulell s’ha integrat el forn i hi ha un espai per al rentaplats. Alhora, en un dels armaris superiors s’ha integrat el microones. Sobre el taulell s’ha instal·lat una moderna placa vitroceràmica i també una pica d’un sol si. A més, ofereix una àmplia superfície de suport de treball.

Per a aquesta reforma de cuina s’ha escollit un moble de cuina blanc, el mateix color amb què s’han pintat les parets. Combina amb el taulell de color beix que hem comentat. Un altre detall de color ho aporta el nou paviment. Són unes rajoles en to gris molt resistents.

Cambra de bany funcional

També ens hem encarregat d’aplicar diverses millores a la cambra de bany. Hem canviat tant la imatge com l’equipament sanitari original. Amb aquesta reforma de bany hem aconseguit un espai de neteja amb un ambient agradable i d’ús funcional. Està preparat per oferir les millors prestacions.

Una de les noves peces sanitàries és el lavabo. Inclou dos calaixos per emmagatzemar i garanteix un espai perfecte per organitzar productes d’higiene. L´acompanya un vàter de línies modernes i d´imatge clàssica amb la cisterna a la zona de l´esquena. Finalment, hem instal·lat un plat de dutxa protegit amb unes mampares de portes corredisses.

Les parets de la cambra de bany les hem enrajolat amb rajoles de to gris. Hem generat maig sensació de lluminositat i amplitud. Tot plegat en un ambient fresc i molt agradable. Són característiques essencials per a un espai d’ús diari. També hem col·locat una finestra dalumini que assegura un aïllament tèrmic perfecte.

Interiorisme a Barcelona

Les nostres expertes interioristes a Barcelona s´han encarregat de definir la nova imatge interior d´aquest pis. S’ha treballat sobre la base d’un estil contemporani i amb lleugers tocs de decoració mediterrània. El resultat és un habitatge que ofereix espais molt lluminosos i d’ambient acollidor.

Les parets de zones com ara el saló o els dormitoris s’han pintat de color blanc. Van a joc amb els sòcols, marcs i noves portes. És una imatge homogènia i que potencia la lluminositat, ja que permet que s’estengui a tots els racons. Gràcies a aquestes millores ha passat de ser un pis sense més ni més a una veritable llar.

Per al nou paviment s’ha escollit un terra de parquet amb tons de fusta natural. És un tipus de terra que encaixa molt bé amb el disseny contemporani que hem utilitzat. Com en molts altres elements, disposem d’un catàleg ampli i variat en terres de parquet. Serà molt senzill trobar el que més t’agradi.

Pressupost de reforma integral

Igual que en aquest pis elaborem el teu projecte de reforma integral a Barcelona i rodalies i t’ho lliurem sense cap compromís. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i sol·licita-ho a un dels nostres professionals. També pots emplenar aquesta sol·licitud de pressupost i nosaltres et trucarem.