close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Roger de Flor de Barcelona

Un nou treball de reforma a Barcelona ens porta fins a un habitatge del carrer Roger de Flor de Barcelona. Ens hem encarregat de reformar completament la imatge interior i l’equipament d’aquest pis. Ara compta amb tots els elements necessaris per ser una veritable llar.

Hem treballat sobre la base dels gustos dels propietaris per dotar l’habitatge de les millors prestacions. El nostre equip de professionals és versàtil i ens podem adaptar a tot tipus de necessitats i estils decoratius. De la mateixa manera que treballem amb materials de qualitat i contrastat al mercat.

El resultat d’aquesta nova reforma integral el compartim al següent vídeo que també pots veure al nostre canal de Youtube. Per conèixer els nostres projectes de reforma a Barcelona i rodalies segueix-nos a xarxes socials. Actualitzem els nostres canals cada dia amb contingut propi i real.

Cuina oberta

La cuina és oberta i està distribuïda en forma de L. Gràcies a aquestes novetats es presenta com un espai modern i molt funcional. Cada element de cuina està situat al lloc perfecte per obtenir el màxim rendiment. En aquesta reforma de cuina ens hem encarregat de millorar tant la imatge com l’equipament.

A l’extrem esquerre s’ha deixat un forat a mida per col·locar la nevera. Seguidament neix un taulell allargat equipat amb una pica d’un si. També hi aporta superfície de suport i de treball. A la part inferior i superior del taulell hi ha armaris i calaixos per a l’emmagatzematge. En aquestes zones s’hi han integrat el rentaplats i el microones, respectivament.

La cuina gira cap a la dreta i dóna pas a un segon tram de taulell. S’ha equipat amb una placa vitroceràmica i un forn integrat a la part inferior. Tot plegat envoltat d’un moble de cuina blanc a joc amb la imatge global de la vivenda. A l’espai de la cuina es manté el terra de parquet instal·lat a les zones annexes.

Cambres de bany funcionals

Entre totes les millores que hem realitzat en aquest pis també tenim a les dues cambres de bany. El nostre objectiu ha estat aconseguir dos espais de neteja que ofereixin les millors prestacions en tot moment. Tant a l’ús diari que se’ls pressuposa com en els moments més relaxats.

Per això hem instal·lat un nou equipament sanitari de tres peces. Ara cada reforma de bany compta amb un lavabo amb moble demmagatzematge incorporat, un vàter i una zona daigües. A les dues cambres de bany s’ha instal·lat un plat de dutxa protegit amb mampares transparents.

Per a aquestes reformes de banys també hem treballat en la millora del disseny interior. Seguint la línia decorativa global s’ha aplicat un disseny fresc i contemporani als dos espais d’higiene. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color gris i també s’ha col·locat un nou paviment del mateix color.

Reforma d’interiors

Una altra de les nostres comeses en aquesta reforma integral ha estat millorar la imatge interior de tot l’habitatge. Hem complert l’objectiu d’aconseguir espais amb més sensació de lluminositat i amplitud. A més, amb detalls com el terra de parquet també hem aplicat sensació de calidesa en espais clau com la sala d’estar o els dormitoris.

Per aconseguir-ho hem pintat les parets de color blanc. D’aquesta manera, es permet que la llum natural flueixi a tots els racons de la casa. Se li suma que les noves portes i els sòcols també són de color blanc. Així, la imatge global és més homogènia i lineal d’acord amb l’interiorisme contemporani aplicat.

D’aquesta manera les nostres expertes interioristes a Barcelona han aconseguit plasmar a la realitat la idea i el gust dels propietaris. Ara aquest pis del carrer Roger de Flor està llest per funcionar com una llar contemporania. Disposa d´una imatge agradable i d´un equipament preparat per donar la millor resposta a totes les necessitats.

Pressupost de reforma integral

Cada reforma integral que fem és única i personalitzada. Ens encarreguem d’assessorar-te personalment perquè la teva nova llar tingui tot allò que necessites. Per sol·licitar el teu pressupost de reforma truca’ns al 93 209 97 17. Ho preparem en pocs dies i t’ho lliurem sense cap compromís.