close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Selva de Mar de Barcelona

Hem finalitzat un nou treball de reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de condicionar un habitatge situat al carrer Selva de Mar. Per això hem aplicat millores tant en disseny d’interiors com en instal·lació d’equipament. Ara aquest pis està llest per oferir les millors prestacions.

El nostre equip de professionals s´ha encarregat de millorar tots els espais d´aquesta casa. L’objectiu és que cada zona tingui tot allò que necessites i puguis gaudir-ho des del primer dia. Oferim un projecte de reforma integral a mida i ajustat al pressupost que ens indiquis a les reunions prèvies.

Per apreciar les nostres reformes integrals pots seguir-nos als nostres perfils de xarxes socials. Els actualitzem diàriament amb contingut propi i real de les reformes a Barcelona i rodalies que acabem. Per apreciar els acabats d’aquest projecte al carrer Selva de Mar compartim el vídeo següent.

Imatge contemporània

Un dels primers passos d’aquesta reforma a Barcelona ha estat definir el nou disseny interior de l’habitatge. Donades les característiques que han sol·licitat els propietaris hem treballat sobre la base d’una imatge contemporània. Per això les nostres interioristes a Barcelona han preparat un projecte personalitzat per a aquest pis.

Per pintar les parets hem fet servir colors neutres com suaus tons de gris i beix. Ara aquests colors són presents a zones com la sala d’estar o els dormitoris. Al costat de la llum natural es generen espais molt acollidors i s’ha potenciat la sensació d’amplitud i de lluminositat.

De la mateixa manera també ens hem encarregat de col·locar el nou paviment a tot el pis. Per a les zones comunes s’ha escollit un terra ceràmic imitació parquet. Es tracta del millor complement per a un disseny contemporani. A l’aspecte visual aporta calidesa i crea un ambient ideal per al descans. A nivell pràctic és un material resistent i durador.

Cuina oberta

La cuina està oberta al saló i té una distribució en forma de U. Ofereix una mobilitat perfecta i cada element està col·locat al seu lloc més funcional. A l’extrem de la dreta hem integrat el forn i el microones. Per la seva banda, la nevera de doble porta l’hem col·locat davant de l’entrada a la cuina.

El primer tram de taulell l’hem equipat amb la placa vitroceràmica i al segon hem integrat la pica. La reforma de cuina té una capacitat d’emmagatzematge àmplia. Té calaixos i armaris a la zona superior i inferior dels taulells. En aquesta darrera s’ha integrat un altre electrodomèstic, el rentaplats.

La part oberta està ocupada per una barra de cuina amb doble funció. D’una banda, amplia la superfície de suport i de treball a la cuina. De la mateixa manera també es pot utilitzar com a barra d’esmorzar. Tot plegat en un ambient neutre que segueix la línia decorativa de la resta de la vivenda.

Reforma de bany funcional

També ens hem encarregat de fer la reforma de bany. El nostre catàleg en sanitaris és ampli i variat. Podem adaptar-nos a tota mena de necessitats i aconseguir un espai de neteja perfecte. Igual que les altres zones de la casa ho hem millorat en instal·lacions i disseny interior.

La cambra de bany compta amb un nou lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa. La zona d’aigües queda protegida per unes mampares de portes corredisses transparents. D’aquesta manera no se li resta espai visual a la neteja i la resta de l’espai que protegit d’esquitxades.

Pel nou disseny s’ha apostat per unes rajoles amb acabat de pedra. El nou terra de bany també té el mateix color grisenc que les parets. Hem aplicat un disseny molt acollidor i fresc. Es tracta de dues característiques perfectes per a un espai que cal utilitzar cada dia.

Pressupost de reforma integral

Si vols millorar algun aspecte de casa teva pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu pressupost sense compromís. En pocs dies ho tindrem a punt per oferir-te les millors opcions a tot el que ens has comentat que necessites a la teva nova llar.