close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al Passeig Sant Gervasi de Barcelona

Ens hem encarregat de renovar completament un pis situat al Passeig de Sant Gervasi. Una nova reforma integral a Barcelona per aconseguir un habitatge que funcioni com una veritable llar. Les millores s’han aplicat tant en el disseny interior com en l’equipament i les instal·lacions.

Duem a terme reformes integrals a mida i adaptades a les necessitats de cada client. La nostra versatilitat ens permet adaptar-nos a tota mena d’estils decoratius i demandes. L’experiència dels nostres operaris i el nostre ampli catàleg de materials ens permeten ser una empresa de reformes líder.

La nova imatge d’aquest pis de Barcelona la compartim al vídeo següent. En línies generals hem creat una llar acollidora que proporciona totes les necessitats actuals. Segueix-nos a xarxes socials per conèixer tots els nostres projectes. Les actualitzem diàriament amb contingut propi i real.

Disseny contemporani

Per a la nova imatge d’aquesta llar s’ha treballat sobre la base d’un disseny interior contemporani. El nostre objectiu ha estat crear espais lluminosos i amplis. La combinació de tonalitats neutres ha estat encarregada de generar espais acollidors. Hem aplicat una imatge homogènia, usant els mateixos colors a cada espai de l’habitatge.

Les nostres interioristes a Barcelona han assessorat en tot moment els propietaris. Així hem aconseguit que cada racó d’aquest pis sigui tal com volien. Així, tant el saló com els dormitoris es presenten amb una mateixa estètica neutra i relaxada. Hem generat un disseny interior apte tant per al descans com per a la socialització.

Les parets les hem pintades de color blanc per aprofitar al màxim la llum natural. D’aquesta manera, la llum flueix i cada racó de la casa queda il·luminat. Es combina amb el nou paviment que ens hem encarregat d’instal·lar-hi. Es tracta d´un terra de parquet en tons de fusta natural. També destaquen al disseny interior les noves portes de color blanc.

Reforma de cuina a L

La cuina se situa en un espai propi on s’accedeix a través d’una porta corredissa. Un cop dins trobem un moble de cuina en forma de L. Es tracta d’una distribució funcional i que ofereix una mobilitat excel·lent a l’hora de fer servir la cuina. Un gran punt a favor del moble de cuina és que té capacitat demmagatzematge tant a la part inferior com superior.

A l’extrem esquerre hi ha un forat a mida per poder col·locar la nevera. Tot seguit comença un tram de taulell que s’ha destinat a superfície de suport i de treball. El taulell torça cap a la dreta per donar pas al tram de taulell principal. És allargat i compta amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus.

La imatge de la cuina és similar a la resta de la vivenda. Hi predominen els tons neutres amb l’objectiu de generar un espai lluminós i casualment ampli. Els panells del moble de cuina són llisos i de color blanc. També s’ha col·locat un taulell blanc i s’ha col·locat un terra de rajoles en to gris.

Reforma de banys

Aquest habitatge té dues cambres de bany i ens hem encarregat de renovar-los del tot. Hem aconseguit dos espais de neteja molt funcionals i que responen a les necessitats actuals. La nostra oferta en reforma de banys et permet aconseguir tot allò que necessites de manera molt senzilla.

A les dues reformes de banys s’han instal·lat tres peces sanitàries. Ara cada espai de neteja compta amb un lavabo amb moble demmagatzematge incorporat, un vàter i una zona daigües. Per aquest darrer sanitari hem instal·lat un plat de dutxa que queda protegit per unes mampares de portes corredores.

Pel disseny nou de banys també s’ha apostat per una imatge contemporània amb tons neutres. Hem enrajolat les parets amb rajoles de color beix. En aquest sentit, hem aconseguit dos espais de neteja molt funcionals i amb un ambient acollidor. Característiques ideals per a un espai diari.

Pressupost de reforma integral a Barcelona

Ens encarreguem de tota la reforma integral de casa teva. Des d’aplicar una imatge nova fins a la reparació d’instal·lacions. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu pressupost de reforma sense cap compromís.