close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barcelona: carrer Alfons XII

A Grupo Inventia seguim sumant treballs finalitzats al llistat de reformes integrals a Barcelona. En aquest cas parlem d’un habitatge que ens hem encarregat de rehabilitar per complet al carrer Alfons XII. S’hi han dut a terme treballs d’interiorisme a totes les estances i s’han equipat espais com la cuina i els banys.

En el següent vídeo es pot apreciar com hem utilitzat un disseny contemporani, donant protagonisme als tons neutres i a un excel·lent terra de parquet, per aconseguir habitacions àmplies i lluminoses. Després d’aquesta reforma integral l’habitatge està llesta per oferir les millors prestacions.

Reforma de cuina

La cuina és una de les parts més importants de qualsevol casa i a Grupo Inventia ens hem encarregat d’aconseguir un espai equipat i funcional. S’ha utilitzat una distribució de cuina en forma d’U, aportant molta mobilitat a l’espai i dotant-lo d’una bona capacitat d’emmagatzematge. Tant en la part inferior com superior de les taulells s’han col·locat diversos calaixos i armaris.

El taulell de la banda esquerra és allargada i està equipada amb una pica dobles. Al centre d’aquesta reforma de cuina se situa un nou tram de taulell destinat a aprtar més superfície de suport i de treball. Una nova taulell apareix al costat dret. En aquest cas està equipada amb una híbrid entre placa vitroceràmica i fogons. A l’extrem es van disposar un buit a mida per encasta nevera, forn i microones.

Reforma de banys

L’habitatge que ens hem encarregat de reformar compta amb dos banys. En tots dos casos s’ha utilitzat un disseny interior molt similar, aconseguint homogeneïtzar les dues estances. Al bany principal les parets s’han pintat de blanc i s’han combinat amb un paviment i rajoles de color gris. Al bany de cortesia s’ha optat per enrajolar del tot les parets amb rajoles beige.

A més de la seva imatge aquesta reforma de banys ha comportat una renovació total de l’equipament sanitari. Les dues estances s’han equipat amb un lavabo flotant, un vàter i una dutxa amb tancament de portes corredisses. En definitiva, els dos banys presenten un ambient molt agradable i estan preparats per oferir les millors prestacions.

Reformes integrals a Barcelona

Totes les teves necessitats quedaran cobertes per Grupo Inventia. Vam elaborar un projecte de reforma integral a Barcelona basant-se teves idees i t’ho lliurem al costat d’un pressupost detallat. Tot això de forma gratuïta i sense compromís.