close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barcelona: carrer Xuclà

Un nou treball de reforma integral a Barcelona ens porta fins al carrer Xuclà. L’equip de Grupo Inventia s’ha encarregat de millorar per complet totes les estances d’aquest habitatge. Un projecte de reforma integral molt complet amb renovació d’interiorisme i instal·lació de nou equipament.

En el següent vídeo mostrem els acabats generals aconseguits. La nostra empresa de reformes integrals a Barcelona ofereix tot tipus de serveis per la seva llar. Treballem amb una àmplia varietat d’opcions i ens adaptem a tots els estils i pressupostos. Garantim un resultat satisfactori. Per conèixer més reformes integral que hem realitzat pots seguir el nostre canal de Youtube.

Reforma integral de cuina

La cuina s’ubica en una estança pròpia i s’ha distribuït en forma de L. S’ha treballat en una nova disposició perquè ofereixi les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Al llarg de la part inferior i superior de les taulells que ha disposat una gran capacitat d’emmagatzematge. Aquesta ha estat una de les millores en aquesta reforma de cuina.

A l’extrem de la part dreta s’ha integrat la nevera. Aquesta té un acabat en color blanc a l’igual que el nou moble de cuina. Compta amb dos taulells de color negre i les parets s’han enrajolat amb rajoles tipus metro. Els taulells s’han equipat amb una pica i una placa vitroceràmica. Per la seva banda el microones s’ha integrat en els armaris superiors i el forn a la zona inferior.

Reforma de bany completa

Una altra dels espais millorats en aquesta reforma integral és la cambra de bany. Ara l’estança llueix una imatge moderna i s’embolica en un ambient molt agradable. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beige, el mateix to que s’ha escollit per a les rajoles de terra.

En aquest bany tan lluminós i amb sensació d’amplitud s’han instal·lat noves peces sanitàries. Es componen d’un lavabo flotant amb moble incorporat, un vàter i un plat de dutxa. Aquest últim queda protegit per unes mampares transparents de portes corredisses. Un treball que ha donat com a resultat una cambra de bany complet i funcional.

Interiorisme contemporani

Amb aquesta reforma integral s’ha canviat per complet la imatge d’aquest habitatge. Després del treball realitzat presenta un disseny interior modern i contemporani. Per a les parets s’ha escollit el color blanc. Un encert, ja que permet que la llum natural s’expandeixi a cada racó de la casa. Per al nou tera s’ha apostat per un paviment de parquet en tons mitjans de fusta.

Les portes d’accés a les diferents estances també s’han canviat. Ara són de color blanc i generen una imatge molt homogènia unides a el color de les parets. De la mateixa els sòcols també són de color blanc, potenciant a l’màxim l’interiorisme d’imatge contemporània que es pretenia.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia posem al teu servei als millors professionals de el sector de les reformes integrals. Sol·licita el teu pressupost trucant al 93 209 97 17. Elaborem projectes personalitzats i a mesura que et lliurem sense cap compromís.