close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Amadeu Oller de Barcelona

Aquesta mateixa setmana vam finalitzar una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió vam dur a terme millores d’interiorisme i d’equipament en un habitatge situat al carrer Amadeu Oller. Després del treball realitzat les estances llueixen un estil contemporani i es presenten en espais amplis i lluminosos.

Abans de destacar alguns dels punts clau d’aquest nou treball de reforma integral a Barcelona, volem compartir un vídeo en què es poden apreciar els resultats en estances com la cuina, el bany, el saló o els dormitoris.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina oberta al saló i distribuïda en forma de L. En aquest cas es va aprofitar al màxim l’espai per poder dotar la cuina de tots els elements necessaris. A la zona oberta es va col·locar un primer tram de taulell equipat amb una pica. Aquesta torça cap a la dreta per donar pas a una nova taulell en què es va instal·lar la placa vitroceràmica.

Aquesta segona zona disposa de capacitat d’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior, on es encastraron el forn i el microones respectivament, mentre que la nevera es situa al fons de l’estança. Visualment aquesta reforma de cuina manté el disseny de la resta del pis, utilitzant tonalitats neutres com el beige i els acabats en fusta.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany i, tot i la diferència de mida entre totes dues, compten amb els mateixos elements sanitaris. Cada reforma de bany es va equipar amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa. En línies generals es tracta de dues estances a punt per oferir les millors prestacions.

Pel que fa al disseny interior dels banys, les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles tipus metro de color blanc. Per pintar la resta de paret fins arribar al sostre es van utilitzar tons neutres a joc amb el paviment hidràulic col·locat. Aquest últim element li aporta molta personalitat a les cambres de bany.

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia posa a la teva disposició els millors professionals del sector de les reformes integrals a Barcelona. Contacta amb nosaltres i elaborarem un projecte a mida i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense cap compromís.